nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 64 m2

Myslíkova, Praha, Nové Město, Praha 1

11 285 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnouti krásný, zrekonstruovaný byt 2+kk, v osobním vlastnictví s podlahovou plochou 64 m2, v ulici Myslíkova, v centru Prahy s výhledem do vnitrobloku se zelení.

Byt se nachází ve 3.patře, cihlového domu s výtahem. Dispozice bytu je tvořena předsíní s velkou vestavěnou skříní, pokojem s přípravou na kuchyňský kout, samostatným pokojem s vestavěnou skříní, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou.

V bytě je nová dřevěná plovoucí podlaha, dubové 3vrstvé lamely, nová elektřina, nové rozvody vody, nová koupelna se sprchovým koutem, chromovaný elektrický topný žebřík s termostatem, přídavné elektrické podlahové vytápění s termostatem, závěsné WC Laufen, krásné obklady včetně mozaiky ve sprchovém koutu. Okna špaletová při rekonstrukci opálená a mají nové nátěry a skla, mosazné kování, s orientací na severozápad. Vstupní dvoukřídlé dveře mají 2 bezpečnostní kování. Domovní dveře s automatickým zamykáním lze otevřít z bytu domácím telefonem. Vytápění je etážovým topením s novým kondenzačním kotlem Junkers a nově vyvložkovaným komínem, kotel zajišťuje i teplou vodu.

Byt je v menším tichém činžovním domě pouze s 15 byty. Dům je s novou fasádou a novou střechou, vybaven novým výtahem, novým schodištěm. Dům má i uzavřený dvůr upravený zámkovou dlažbou, lze tam i sušit prádlo či pěstovat rostliny. V domě satelit, lze zřídit VDSL internet či kabelovou televizi.

V okolí se nachází potraviny Albert, lékárny, ZŠ, MŠ, lékař, restaurace. Ideální spojení po celé Praze, 5 minut chůze na metro Karlovo náměstí. K uzlu nočních tramvají do Lazarské ulice je to jen 100 metrů. Přímo u domu je zastávka tramvaje Myslíkova.

Poplatek pro SVJ do fondu oprav je 1 000 Kč, platba za služby 700 Kč/ 1 osoba, měsíční poplatky za elektřinu a plyn cca 3.000 Kč. V bytech jsou dálkově odečitatelné vodoměry.

K bytu je možno po dohodě dokoupit i sklep cca 8 m².

Lze financovat hypotéčním úvěrem, se kterým Vám ráda pomohu vyřídit s pomocí zkušeného finančního poradce a to za těch aktuálně nejlepších tržních podmínek.

Velmi doporučuji osobní prohlídku této krásné nemovitosti.

Celkem: 11 285 000 Kč
ID inzerátu: 7936636
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: LK146952
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Myslíkova, Praha, Nové Město, Praha 1
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 64 m2
Obytná: 64 m2
Užitná: 64 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 4. podlaží
Zařízení: nezařízeno
Typ vytápění: Jiné
Výtah: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Kanalizace: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí