nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 187 m2

Radějovice, okres Praha-východ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

12 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Pokud hledáte rodinné bydlení s klidnou atmosférou a dobru dostupností do centra Prahy, tak máme pro Vás tuto nabídku unikátního ekologického domu, který je postavený za pomoci málem zapomenuté stavební technologii krčkového zdiva (technologie s negativní uhlíkovou stopou) za použití přírodních stavebních materiálu (kámen, dřevo). Dům se rozprostírá na pozemku o velikosti 689 m2. Klidná atmosféra okolí obklopeného lesem Přírodního parku a stabilním sousedstvím bez další zástavby, je umocněna ekologickou zahradou s koupacím jezírkem. Dům je citlivě zakomponován do krajiny porostovou zelenou střechou, vytvářející dojem kopce.

Dům - stavebně dokončená dvoupatrová stavba (1. NP 60,6 m2 obytné + 14,2 m2 technické, 2. NP 112,9 m2) připravená na vnitřní přizpůsobení novému majiteli se stavebním materiálem připraveným v místě.

Zahrada - jedlá permakulturní zahrada je chloubou celého objektu; koncept trvale plodícího prostoru je složený z řady unikátních rostlin a odrůd včetně 11 ovocných stromů a mini vinohradu; biotopové koupací jezírko slouží zároveň pro recyklaci čištěné vody z objektu Třída energetické náročnosti budovy: A - Mimořádně úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 12 000 000 Kč
ID inzerátu: 7935977
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0301
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Radějovice, okres Praha-východ
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 187 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední tuhá paliva
Umístění objektu: Samostatný
Sklep: ano
Voda: ano
Zahrada: ano