nezadáno
ne

Pronájem bytu 2+kk, 42 m2

Francouzská, Brno, Zábrdovice

Inzerát je starší než 6 měsíců!

20 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + zálohy na energie a služby 5.000,-

Jako vybraný zástupce majitele nabízíme k pronájmu exkluzivní novostavbu bytu z roku 2020 o dispozici 2+kk a velikosti 40m² a balkonem, která se nachází v části Brno - Zábrdovice, na adrese Francouzská 57 s výbornou dostupností do centra. Tento byt je skvělou volbou pro ty, kteří ocení styl a komfort ve spojení s kvalitním moderním vybavením a jedinečným umístěním.

Byt / stav a dispozice
S celkovou podlahovou plochou 40m² je tento byt ideální pro jednotlivce nebo páry, kteří ocení prostorné a prakticky zařízené obytné prostory s nábytkem na míru. Byt se nabízí kompletně zařízený a vybavený (viz.foto).

Dům / stav a orientace
Byt se nachází ve 2. podlaží 7-podlažního objektu, což zaručuje klid a soukromí. Díky tomuto výhodnému umístění a jižní orientaci můžete očekávat dostatek denního světla, které proniká do interiéru. Stavba domu s celkem 19 jednotkami byla dokončen 02.04.2020

Lokalita / blízké okolí
Přímo v místě je veškerá paleta občanské vybavenosti.
V těsné blízkosti se nachází zastávka MHD, večerka, restaurace, aj.
V okolí domu se nachází dětská a úrazová nemocnice, kousek do parku Lužánky, který je nejstarší a největší městský park v Brně.

Parkování / doprava
Samotná lokalita má výbornou dopravní dostupnost. Zastávka MHD se nachází pouze 200 metrů od domu. Možnost parkovat je přímo u domu na veřejných parkovištích.

Tento byt vás zaujme také svým luxusním charakterem a exkluzivitou. Každý detail byl důkladně promyšlen, aby splňoval vysoké standardy a odrážel jedinečný styl. Zároveň nezapomínáme na pohodlí a praktičnost, které jsou pro moderní život nezbytné. Nemovitost je připravena oslovit a nabízí jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají nejen bydlení, ale i místo, které se stane jejich domovem.

Nedoporučujeme pro majitele zvířat.
Plánované uvolnění s možností předání novému nájemci možné od 01.11.2023.
Doporučujeme prohlídku tohoto velice pěkného bytu, které jsou aktuálně možné po domluvě Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 20 000 Kč
Poznámka k ceně: + zálohy na energie a služby 5.000,-
ID inzerátu: 7934553
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19977
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Francouzská, Brno, Zábrdovice
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: Vyšší cena, 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 42 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 7
Podlaží: 2. podlaží
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano