nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 300 m2

K Třebonicům, Praha, Řeporyje, Praha 13

16 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Uvedená cena je minimální požadovaná. Nemovitost bude prodána nejlepší obdržené nabídce. Kompletní realitní, právní a hypotéční servis zajištěn.

Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízíme ke koupi starší udržovaný rodinný dům ze 70. let s větší zahradou v poklidné rezidenční oblasti v Praze - Řeporyjích. Jedná se o unikátní možnost bydlení v zeleni a klidu, a přitom přímo v Praze. Dům je možné užívat i jako dvougenerační, každé podlaží má vlastní obývací pokoj, ložnici, kuchyň a koupelnu. Nemovitost je velmi vhodná pro rodinu s dětmi vzhledem ke své poloze mezi zahradami, trochu stranou od místní komunikace, a také díky členité vzrostlé zahradě s různými zónami, ovocnými stromy, skleníkem, protékajícím potokem a celkově výhodné orientaci na východ, jih a západ s příjemnými výhledy do přilehlých zahrad. Místo je překvapivě tiché a klidné.

Prohlídky této nemovitosti se konají formou organizovaných prohlídkových dnů v předem stanovených termínech. Vámi preferovaný den v týdnu a čas prohlídky, prosím, navrhněte ve vaší poptávce na tento inzerát. Následně vás bude s potvrzením prohlídky kontaktovat odpovědný makléř, a poskytne vám i veškeré další informace. Nemovitost bude prodána nejlepší obdržené nabídce v souladu s kritérii a požadavky jejího vlastníka.

Dům je možné okamžitě obývat nebo citlivě zrenovovat či kompletně zrekonstruovat a rozšířit podle vlastních plánů nového majitele. V době svého vzniku se jednalo o stylovou, důkladně založenou a bytelně vystavěnou dvougenerační vilku s rozsáhlým podsklepením, garáží/dílnou a velkou užitkovou i pobytovou zahradou.

Pozemek se skládá ze 3 parcel o souhrnné výměře příjemných 1.074 m2. Díky této rozloze se na pozemku kromě samotného domu nachází také garáž přímo sousedící s domem, dále druhá samostatně stojící podsklepená dvougaráž s příjezdovou cestou, skleník ve východní pobytové a užitkové zahradě, západní klidná zahrada s ovocnými stromy, a jižní níže položená část zahrady za domem, která přiléhá k místní vodoteči - potůčku protékajícímu přes pozemek. Vlastněná výměra zahrnuje i část pozemku za potokem, skýtající potenciál k vybudování lávky či mostku pro využití i této další zajímavé části pozemku.

Výhodou lokality je dobré dopravní spojení autobusy MHD (3 zastávky na metro B Stodůlky), vlakem jen 15 min na Smíchov a dále do centra Prahy, případně pak automobilem po Pražském okruhu nebo ulicí Jeremiášovou směr centrum. Nájezd na dálnici D5 směr Plzeň je vzdálený jen 5 minut jízdy vozem.

Přímo v Řeporyjích je k dispozici mateřská i základní škola, ZUŠ, tělocvična, tenisové kurty a hala, zdravotní středisko, lékárna, pošta, několik kaváren a restaurací vč. pizzerie, dále místní divadlo a rozhledna, a také velké zahradní centrum. V rozumné dojezdové vzdálenosti se nabízí další široké nákupní možnosti (Makro, BILLA, Globus, TESCO, IKEA, Baumax, SCONTO).

Pokud jde o přírodu, pouhých 10 minut chůze od domu se rozkládá přírodní lesopark s bývalým skanzenem, unikátními mokřadními chodníky a tůněmi s mnoha chráněnými druhy živočichů a rostlin. V Řeporyjích se také nachází vstup do mimořádně krásného Dalejského a navazujícího Prokopského údolí. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 277 kWh/m2 za rok.

Celkem: 16 900 000 Kč
ID inzerátu: 7933073
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0824
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: K Třebonicům, Praha, Řeporyje, Praha 13
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 300 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Samostatný
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí