nezadáno
ne

Pronájem rodinného domu, 207 m2

Kamenný Újezd, Radostice, okres České Budějovice

25 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu plus energie

Pronájem může být zajímavý, pokud potřebujete více místa pro sebe (např. dvougenerační bydlení).

Dům k pronájmu se dvěma kompletně vybavenými byty 3+1 a 2+kk, poskytující naprosté soukromí, s vlastní zahradou. Dům byl postavený v roce 2008 na místě rozsáhlé původní historické zemědělské usedlosti, jíž je součástí. Dům je neokázalý, ale prostorný a postavený s použitím kvalitních nadčasových materiálů. Má charakter a atmosféru starého historického stavení a je součástí krásné jihočeské krajiny pod horou Kleť, která tvoří dominantu celému širokému okolí.

Díky umístění domu na okraji malé obce a příjezdu přes soukromý pozemek, poskytuje dům dokonalé soukromí. Auta můžete parkovat na vydlážděné ploše na vlastním pozemku. Garáž v domě se nepronajímá.
V přízemí je byt 2+kk, velká obytná kuchyně s kachlovými kamny a vstupem přímo do zahrady přes kamennou terasu. Dále je v přízemí koupelna s WC a ložnice.
V obytném podkroví je byt 3+1 s koupelnou.
Dům je nekuřácký.
Celý dům je vytápěn tepelným čerpadlem a v obytných místnostech kromě ložnic je podlahové topení.

Krásná upravená zahrada, vybízí k příjemnému posezení, pozemek je z jedné strany obklopen vzrostlými listnatými stromy. Pozemek je udržovaný automatickou travní sekačkou a střežený kamerovým systémem.

Vynikající dostupnost - 13 km do Českých Budějovic a 10 km do Českého Krumlova. Škola a školka je v Kamenném újezdu 5.5 km. V okolí je mnoho krásných míst pro aktivní trávení volného času. V sousedních Opalicích jsou stáje pro jezdecký sport, golfové kluby Český Krumlov a Hluboká nad Vltavou, Lipno atd.
Nájemce hradí: Měsíční nájemné 25.000 Kč | Zálohy na energie - dle počtu osob a provozu (měření elektřiny pro celý dům) | Jistota (vratná kauce) 50.000 Kč | Provizi za realitní zprostředkování 1 nájem. Volný ihned. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 25 000 Kč
Poznámka k ceně: plus energie
ID inzerátu: 7933013
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0421
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Kamenný Újezd, Radostice, okres České Budějovice
Kategorie: Rodinné domy
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 207 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Zahrada: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí