nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 764 m2

Dolejší, Kosoř, okres Praha-západ

7 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize a právního servisu

S radostí vám představuji výjimečnou nabídku prodeje stavebního pozemku v klidné a zelené obci Kosoř, která je situována přímo na okraji Prahy. Tato jedinečná lokalita nabízí nejen snadný přístup k hlavnímu městu, ale také klid a pohodu venkovského bydlení.

K výstavbě vašeho domova je na prodej stavební pozemek o celkové rozloze 764 m2.

Tento pozemek se nachází v klidné lokalitě ulice Dolejší. Kosoř přímo sousedí s Prahou na západní straně a nachází se v Chráněné krajinné oblasti Český kras. Pozemek je z větší části mírně svažitý, což dává možnost pro originální a kreativní řešení vašeho budoucího bydlení. Tvar pozemku je téměř obdélníkový, takže je možné využít každý jeho kout.
 
Pozemek je připraven k okamžité stavbě. Veškeré inženýrské sítě jsou již zavedeny na hranici pozemku. Na pozemku se momentálně nachází nedostavěná dílna, takže je možné využít stávající stavební povolení pro novou stavbu, což může výrazně urychlit realizaci vašeho projektu.

Prodejní cena je snížená, aby reflektovala náklady na případnou demolici dílny a dražší základovou desku kvůli terénním úpravám.

Na pozemku je možné zastavět až 30% jeho plochy, což poskytuje dostatek prostoru pro výstavbu rodinného domu. Doporučuji zvážit dům o dvou patrech s podkrovím a šikmou střechou, který nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu.
Ve fotografiích najdete i vizualizaci domu, ale pro nejkrásnější výhled jsme dům usadili do horní části pozemku, tudíž by se nedalo využít současné povolení.
Ale ten výhled by za to stál!

Pozemků je všeobecně velmi málo a když jsou, tak mají nějaké ale. Moc malý, moc velký, bez sítí, bez výhledu nebo s velmi nepravidelným tvarem.
Tento pozemek by mohl sloužit k výstavbě vašeho vysněného bydlení hned z několika důvodů:

1. Má téměř  obdélníkový tvar, takže vytěžíte každý kousek

2. Je orientován na jižní stranu, takže světlo a teplo budete mít i přes chmurnější měsíce a dávají smysl i solární panely

3. Leží v obydlené části Kosoře s již hotovou výstavbou, takže vás nepřekvapí žádná nová výstavba

4. Pozemek má pouze jediného přímého souseda

5. Jsou k dispozici všechny sítě

6. Pozemek leží přímo u Naučné stezky Kosoř-Černá rokle, takže klid, pohodová atmosféra a hlavně soukromí je tady zajištěno

A nejlepší nakonec. Ten výhled vám nikdy nikdo nesebere!

 
V obci je školka a první stupeň základní školy, potraviny, úřad, hřiště a jezdecká stáj.
Na Kosoři je úžasná poloha. Leží hned vedle Radotína a Černošic, takže veškerou občanskou vybavenost máte opravdu blízko. Ale hlavně je Kosoř ze všech stran obklopena zelení, kam můžete vyrazit s rodinou, pejskem či na kola.

Nemusíte hledat dál, vaše nové bydlení může začít tady! Tato nabídka je jedinečná svou polohou, potenciálem i cenou. Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo prohlídku pozemku.

Těším se na spolupráci s vámi při realizaci vašeho bydlení snů!


 

 

Celkem: 7 900 000 Kč
ID inzerátu: 7932355
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0022
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Dolejší, Kosoř, okres Praha-západ
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 764 m2
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí