nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 69 m2

5. května, Lázně Kynžvart, okres Cheb

1 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize a právního servisu

Nabízíme k prodeji byt o velikosti 3 + 1 situovaný v 2 podlaží panelového domu v malebném lázeňském městě Lázně Kynžvart, 8 km od Mariánských Lázní, v okrese Cheb. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, jelikož nabízí bezpečné a rodinné prostředí. Je také možné ji výhodně pronajímat lázeňským hostům.

Jednou z hlavních předností tohoto bytu je jeho výhodná poloha v blízkosti škol, parků a dalších atrakcí pro děti. Vaše děti budou mít jednoduchý přístup ke vzdělání a místům pro zábavu, které jsou důležité pro jejich rozvoj. Budete mít klidnou mysl, že jsou vaše děti v bezpečí a mají možnost prozkoumávat svět kolem sebe. Kolem domu je pozemek patřící obci a je možné ho využívat jak pro parkování, tak i jako zahradu, která poskytuje dostatek místa pro rodinné aktivity. Vaše děti si zde budou moci hrát a strávit spoustu času na čerstvém vzduchu.

Samotný byt disponuje dětskými pokoji, které jsou připraveny na přijetí vašich nejmenších. Tyto pokoje jsou prostorné a světlé, což poskytuje dětem příjemné prostředí pro jejich odpočinek a hraní.

Byt je v původním stavu a můžete si ho upravit podle vlastních představ. Bytový dům je ale po revitalizaci s dobře fungujícím SVJ.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme si termín prohlídky. Věříme, že se vám tato nemovitost zalíbí a stane se vaším novým domovem, kde budete moci vytvořit nezapomenutelné rodinné zážitky. Třída energetické náročnosti budovy: D - Méně úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 1 990 000 Kč
ID inzerátu: 7932241
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0725
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: 5. května, Lázně Kynžvart, okres Cheb
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 69 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 2. podlaží
Voda: ano
Lodžie: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí