nezadáno
ne

Pronájem kanceláře, 61 m2

Jana Žižky, Otrokovice, okres Zlín

9 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu nájem + DPH, zálohy na energie 2 000 Kč + DPH (teplo 800 Kč + DPH, voda 400 Kč + DPH, elektřina 800

Pozor, nabízíme jedinečnou příležitost! Pronájem kancelářských prostor v prestižní a vyhledávané lokalitě - v centru Otrokovic, v polyfunkčním domě Modrá Husa, který je velmi známý a žádaný.

Tyto moderně vybavené kanceláře o celkové výměře 61,3 m2 nabízí ideální prostor pro podnikání. K dispozici je Vám nejen prostorná a světlá kancelář, ale také kompletně zařízené sociální zázemí, které obsahuje WC, pisoár, sprchu a umyvadlo. Tato nemovitost je k dispozici pro okamžité užívání a je zařízena tak, aby vyhovovala všem vašim potřebám. Kanceláře jsou vybaveny dvěma klimatizačními jednotkami, což umožní Vám a vašemu týmu pohodlné pracovní prostředí po celý rok. K dispozici je také domácí videotelefon a přívod tel. kabelu zakončený zásuvkou - 3 ks.

Kanceláře se nachází na strategickém místě v centru města Otrokovice, s výbornou dopravní dostupností, a to jak autem, tak i pěšky. Parkování je možné přímo před budovou, takže se nemusíte obávat hledání parkovacího místa. Modrá Husa je velmi oblíbený a navštěvovaný polyfunkční dům, kde se nachází například lékárna Dr. Max, nehtové studio a Outlet drogerie.

Představte si, že vaše kanceláře budou právě zde, kde vás všichni najdou! Neztrácejte čas a využijte této jedinečné příležitosti. Těšíme se na vaši návštěvu a prohlídku těchto skvělých kancelářských prostor.

Cena pronájmu 9.000 Kč + DPH + zálohy na energie 2 000 Kč + DPH (teplo 800 Kč + DPH, voda 400 Kč + DPH, elektřina 800 Kč + DPH).

Zaujala Vás tahle nabídka a chtěli byste více informací? Neváhejte a volejte, sdělím Vám jakékoli detaily, které budete potřebovat a domluvíme si osobní prohlídku.

Chtěli byste, abych i Vás zastupoval při prodeji nebo pronájmu?
Stačí mi napsat, jsem tu pro Vás kdekoli a kdykoli.

Těším se, jak se potkáme osobně na místě!
Filip Hladiš & Explicit Reality

Celkem: 9 000 Kč
Poznámka k ceně: nájem + dph, zálohy na energie 2 000 kč + dph (teplo 800 kč + dph, voda 400 kč + dph, elektřina 800
ID inzerátu: 7932138
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Zlínský
Lokalita: Jana Žižky, Otrokovice, okres Zlín
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Kanceláře
Energetický štítek: B
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Zastavěná: 61 m2
typ: cihlový
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí