nezadáno
ne

Prodej bytu 1+kk, 38 m2

Černý Důl, Čistá v Krkonoších, okres Trutnov

4 495 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji horský apartmán o dispozici 1+kk, 37.5 m2, kompletně vybavený, v novostavbě bytového domu (r. 2018) v Černém dole - Čistá v Krkonoších.

Praktická dispozice umožňuje pohodlné ubytování pro 4 osob, (palanda a manželská postel) vše vyrobeno na míru. Apartmán je orientován na východ do zelené krajiny.
Ze vstupní chodby lze vejít do koupelny se sprchou a WC a dále do obytné místnosti, kde se nachází plně vybavená kuchyň s vestavěnými spotřebiči (horkovzdušná trouba, sklokeramická deska, mikrovlnná trouba, lednice a pračka).
Byt je koncipován pro vlastní rekreaci s možností krátkodobých pronájmů (uzamykatelné prostory v postelích).

Náklady na provoz bytu jsou díky vlastnímu plynovému kotli a konstrukci domu celkově pod 3000,-/měsíčně. K jednotce náleží parkovací místo před domem, je jíž v ceně.


Díky své poloze poblíž hlavní komunikace vedoucí ke stezce v korunách stromů, na Hoffmanovy boudy, do Janských Lázní a do Pece pod Sněžkou.
V dosahu pošta, obecní úřad, obchody, restaurace a lyžařský spadající pod Skiresort Černá hora. V okolí turistické trasy, běžecké stopy. Černý důl, Vrchlabí, Janské Lázně, v zimě vše dostupné skibusem.

Černý důl je ideální místo pro rodinnou rekreaci. Sjezdovky jsou obsluhovány moderní 4 sedačkou, starší 3 sedačkou, pěti vleky a rozsáhlým dětským parkem s krátkými vleky a dopravním pásem. Skiareál Černý Důl je od domu vzdálen 3,2 km, zastávka skibusu 250m od domů.

Celkem: 4 495 000 Kč
ID inzerátu: 7931222
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: LK146876
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Černý Důl, Čistá v Krkonoších, okres Trutnov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 1+kk
Energetický štítek: B
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 38 m2
Obytná: 38 m2
Užitná: 38 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Podlaží: přízemí
Zařízení: nezařízeno
Typ vytápění: Lokální plynové
Sklep: ano
Voda: ano
Kanalizace: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí