nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 210 m2

Rudice, okres Uherské Hradiště

2 950 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu vč. provize a poplatků

Chalupa o velikosti 5+1 v Rudicích na úpatí Bílých Karpat s uzavřeným dvorem nabízí klidné bydlení nebo rekreaci v krásné přírodě nedaleko Uherského Brodu, Bojkovic a lázeňského města Luhačovice. Na dvoře najdete zastřešené posezení, venkovní gril, dílnu, sklípek i prostor na houpačky, trampolínu nebo bazén. Posezení na dvoře je možné využít i k odpočinku při návštěvě sauny.
Pozemek má celkovou výměru 373 m2, zastavěná plocha a nádvoří 323 m2, předzahrádka 50 m2. Dům je stavěn do L, v části do ulice se nachází 2 pokoje a průjezd s možností parkování osobního auta. V sedlové střeše nad touto častí domu je možnost vybudování dalších 2-3 místností nebo samostatného apartmánu.
Dům je možné vytápět krbem v obývacím pokoji, kombinovaným plynovým kotlem i starším elektrokotlem. Nemovitost má napojení na obecní vodu i kanalizaci, před domem na předzahrádce se nachází vlastní studna s užitkovou vodou. V domě zavedena elektřina 230/400V. Ohřev vody v koupelně zajištěn elektrickým boilerem.
Rudice jsou dobře dostupné do okolních měst i Zlína. Zastávka autobusu se nachází nedaleko domu. V obci je obchod, kostel, knihovna, restaurace, dětské i víceúčelové hřiště, Sokol. Další občanskou vybavenost je možné využit v nedalekých Bojkovicích, Uherském Brodě nebo Luhačovicích. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 2 950 000 Kč
ID inzerátu: 7927462
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19267
Stát: Česká republika
Kraj: Zlínský
Lokalita: Rudice, okres Uherské Hradiště
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 3 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 210 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí