nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 80 m2

Mattoniho nábřeží, Karlovy Vary, okres Karlovy Vary

2 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Prodej výjimečného půdního bytu s nádherným výhledem.
Tento byt s dispozicí 2kk s celkovou plochou 79,6 m2 se nachází na 5. patře cihlového domu. Byt je nově vestavěný, což zajišťuje moderní a kvalitní standard bydlení. Bonusem tohoto bytu je skutečnost, že nabízí možnost vestavby příček až na 4kk podle přání klienta. Je zde zachováno původní trámoví, čímž se spojuje klasický a luxusní design. Součástí bytu je moderní kuchyně, jejíž barva se krásně doplňuje s dřevěnými prvky v bytě. Koupelna je vybavena velkoformátovými obklady a dlažbou. Součástí koupelny je kvalitní sprchový kout SanSwiss s posuvnými dveřmi o délce 120 cm, vyrobený v černé matné variantě s čirým sklem. Sprchový kout má hydromasážní sprchový panel San Jet. Toaleta Ideal Standart Tesi je vybavena bidetovou sprškou a technologií splachování AquaBlade. Vytápění zajišťuje elektrický kotel Protherm RAY a pro ohřev vody je k dispozici bojler Dražice OKC s objemem 120 l. Podlahy v bytě jsou pokryty plovoucím dřevem, což dodává příjemný pocit a teplou atmosféru. Okna v bytě jsou arkýřová plastová, to zaručuje dobrou izolaci a dostatek světla.
Dům, v němž se bytová jednotka nachází, má výhodnou polohu vzhledem k centru města, čímž máte zaručený pohodlný přístup ke všem službám. Další výhodou je možnost bezplatné parkování. V případě potřeby je také možné využít hlídané parkoviště MHD za 500 Kč měsíčně, které se nachází přímo proti domu.
Okolí nabízí příjemné možnosti aktivit, včetně blízkosti řeky a cyklostezky. Snadný přístup na Kyselku, blízkost obchodního centra JIP a zastávka autobusu dodávají této lokalitě další výhody.
Tento byt je také skvělou investicí.

Celkem: 2 990 000 Kč
ID inzerátu: 7926506
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Mattoniho nábřeží, Karlovy Vary, okres Karlovy Vary
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 80 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 6
Podlaží: 6. podlaží
Typ vytápění: Ústřední elektrické
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí