nezadáno
ne

Pronájem obchodních prostorů, 1200 m2

Obroková, Znojmo, okres Znojmo

Inzerát je starší než 6 měsíců!

15 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Exkluzivně. Pro plátce DPH je cena 15000Kč plus DPH. Cena je uvedena bez inkasa. Plyn 1000Kč měsíčně, elektrika vyúčtování 1* za 3 měsíce dle skutečnosti. Provize 1.5 násobek nájmu.

Exkluzivní nabídka pronájmu obchodního prostoru v přízemí v obchodním domu Dyje ve Znojmě na ulici Obroková. Jedná se o krásné prostory naproti vchodu, takže každý k Vám cestu najde, nezabloudí a nepřehlédne Vás. Prostor je vybavený regály a bílou komodou. Vybavení zůstat může dle dohody.

Poskytujeme exkluzivitu na sortiment.
Mohl by tu být prodej zákusků, zverimex, květinářství, drogérie, lékárna, , mobilní operátor či prodejna mobilů. optika, cestovní kancelář. Také služby jsou vítané, kadeřnictví / odpady jsou vyhovující/ nehty, tetovací studio, masáže, kosmetika.
Co být nesmí: papírnictví, domácí potřeby, elektro, oděvy, hračky, kniha.
Objekt je střežen kamerovým systémem, alarmem napojeným na policii. Je zde možnost i vlastního vchodu. Jsou tu toalety pro personál. Parkování je možné před obchodem. Dodávka zboží je řešena zvláštním vchodem.
V případě Vašeho zájmu mě neváhejte kontaktovat. Budu se na Vás těšit při prohlídce těchto pěkných prostor na lukrativním místě.
Volné ihned, případně dle dohody. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb..

Celkem: 15 000 Kč
Poznámka k ceně: exkluzivně. pro plátce dph je cena 15000kč plus dph. cena je uvedena bez inkasa. plyn 1000kč měsíčně, elektrika vyúčtování 1* za 3 měsíce dle skutečnosti. provize 1.5 násobek nájmu.
ID inzerátu: 7924990
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19021
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Obroková, Znojmo, okres Znojmo
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Obchodní
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Zastavěná: 1200 m2
typ: cihlový