nezadáno
ne

Areál Ostrůvek Želiv, rodinný dům a rekreační objekt na pozemku 655m2

Želiv, okres Pelhřimov

6 750 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Už jste někdy snili o vlastním kousku ráje, kde byste mohli žít, relaxovat a zároveň i podnikat? Máme pro Vás jedinečnou nabídku - Prodej areál Želiv v okrese Pelhřimov. Tento areál leží v obci Želiv, na krásném poloostrově, který ohraničuje tichý rybník a řeka Želivka.

Co by mohlo být lepšího, než vlastnit dům v srdci přírody, kde můžete v létě plavat, rybařit a v zimě se procházet po zamrzlém rybníku s výhledem na okolní krajinu a historický klášter? Navíc v blízkosti centra, s možností provozovat veškeré rekreační sporty a aktivity. A to vše ve střední Evropě, na Vysočině.

Areál je tvořen dvěma domy. První je bungalov, postavený v roce 1974, a druhý je rodinný dům z roku 1950. Oba domy jsou v původním stavu, včetně inženýrských sítí. Ubytování zde najde celá rodina, přátelé a dokonce se zde dají provozovat i malé podnikatelské aktivity. Tento areál má obrovský potenciál pro další rozvoj a stát se tak skvělou investicí do budoucnosti.
Na pozemku stojí bungalov, určený pro rodinnou rekreaci: jedná se o přizemní dům postavený v roce 1974 z 1/3 podsklepený. Stěny jsou montované z panelů na bázi laminátu a dřeva, osazené na suterénním kamenném a betonovém zdivu. Objekt je podsklepený, střecha plechová. V objektu jsou dva prostory užívané k bydlení o velikosti 3+1 a 2+1, spojené společným vchodem. Objekt je v původním stavu, včetně původních inženýrských sítí.
Objekt je napojený na elektřinu, obecní vodovod, septik. Vytápění je řešeno formou přímotopů.

Na pozemku dále stojí přízemní, nepodsklepený rodinný dům postavený pravděpodobně v roce 1950, ve které se nacházejí tři samostatné byty . Dům je zděný z kamene a cihel, tloušťka stěn je 45 – 55 cm. Zastřešený je dřevěným vázaným valbovým krovem, na střeše jsou původní tašky. Ze západní strany byla provedena v letech 1980 – 1990 přístavba. Třetí prostor užívaný k bydlení - je umístěn v podkroví. Dům tvoří tři bytové jednotky, které byli užívané k bydlení.
Byt o velikosti 1+1 cca 30m2 , má úplně samostatný vchod .
Největší část z domu tvoří dvě bytové jednotky o velikosti 3+1 cca 122m2. Druhá bytová jednotka v podkroví taktéž o velikosti 3+1 po úpravě 4+1 cca 122m2.
Dům je v původním stavu, včetně původních inženýrských sítí.
Vytápění je řešeno formou přímotopů a samostatného topení kamny, ohřev vody el. bojlerem. Objekt je napojený na elektřinu, obecní vodovod, kanalizace je svedena do septiku.
U obou domů je kanalizace svedena do septiku – nutnost vyvážení.
Dále na pozemku o výměře 49 m2, stojí – kolna.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost. Přijďte si prohlédnout tento areál na vlastní oči a zakuste atmosféru tohoto místa. V případě zájmu o financování nákupu Vám nabízíme připravenou nejvýhodnější možnost, přímo na míru Vašim potřebám. Kontaktujte nás co nejdříve a začněte žít svůj sen! Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 6 750 000 Kč
ID inzerátu: 7916400
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 18273
Stát: Česká republika
Kraj: Vysočina
Lokalita: Želiv, okres Pelhřimov
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Ostatní
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Zastavěná: 363 m2
typ: cihlový
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí