nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 85 m2

Křelovice, Číhovice, okres Pelhřimov

3 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně kompletního právního servisu

Vítejte v úžasném světě, kde se skvělé příležitosti prožívají v nádherné nemovitosti v obci Číhovice. Tato malebná klidná obec je synonymem pro opravdový klid a pohodu, a právě v této oáze harmonie naleznete ten správný domov pro sebe.

Dům, který Vám představuji, se nachází pouhých 5 minut od Senožat, v srdci Číhovic. Jeho historie je plná příběhů a vzrušení, avšak před třemi lety prošel dokonalou proměnou, kdy byla zrekonstruována celá původní stavba, zachovávajíc pouze obvodové zdivo. Výsledkem je nyní moderní a útulný domov, který nabízí dokonalé spojení mezi minulostí a současností.

Dolní patro tohoto skvostu je zděné a zvenčí je elegantně obité dřevěnými prkny, které mu dodávají osobitý šarm. Vnitřek je promyšleně dozděn itongem. Horní patro je pak zhotoveno z dřeva, které spolu s izolací o síle 24 cm vatou tvoří skvělý ochranný štít proti nepříznivým vlivům přírody.

Celková výměra pozemku této nemovitosti činí 387 m, zatímco obytná plocha nabízí pohodlných 85 m, kde se můžete volně rozprostřít a prožívat každý okamžik naplno. Vstoupíte-li do domu, přivítá Vás útulné zádveří, které Vás provede do prostorného obývacího pokoje, kde rodina a přátelé najdou dostatek místa k setkávání a zábavě. Moderní a vybavená kuchyně je připravena na to, aby se zde rodily nezapomenutelné chvíle a gastronomické lahůdky.

Koupelna je zde samozřejmostí, ať už se rozhodnete pro osvěžující sprchu či si zřídíte venkovní sud s vodou na letní shlazení. Chodba spojuje jednotlivé místnosti domu a nabízí dostatek prostoru pro uskladnění vašich cenností. A co se týče horního patra, zde najdete dvě útulné ložnice, které slibují klidný spánek.

Dům má vlastní zdroj vody z vrtu, odpady jsou řešeny jímkou a celá elektroinstalace je v mědi. Doporučuji osobní prohlídku. Ev. číslo: 30769.

Celkem: 3 490 000 Kč
ID inzerátu: 7915713
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 30769
Stát: Česká republika
Kraj: Vysočina
Lokalita: Křelovice, Číhovice, okres Pelhřimov
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 85 m2
Užitná: 85 m2
Zastavěná: 61 m2
Pozemku: 387 m2
typ: smíšený
Zařízení: částečně zařízeno
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 1
Terasa: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí