nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 300 m2

Bystřice, okres Frýdek-Místek

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

k jednání v četně provize RK

Hledáte příjemné bydlení s možností podnikání?
Nabízím Vám k prodeji soubor nemovitostí s pozemky ve velmi žádané obci Bystřice. K prodeji je prostorný rodinný dům s užitnou plochou cca. 300 m2. Dále hospodářská budova, která sloužila jako maloobchod. Tato budova o výměře 128 m2 je po celkové vnitřní rekonstrukci a je připravená k okamžitému provozu. V prodejně se nachází kancelář, sklady, kuchyňka a navíc dílna ze samostatným vchodem a wc. Prostory jsou z části zatepleny. Střecha je původní – eternit. K domu dále náleží garáž a venkovní altán. Ke všem těmto nemovitostem jsou také jako součást prodeje pozemky a větší parkoviště pro cca. 10 aut. Pozemky jsou o celkové rozloze 1912 m2.
Dům je po částečné rekonstrukci a skýtá možnost bydlení pro 2 rodiny. V 1.NP je zádveří a vstup do spodní bytové jednotky 4+1 a 1+1. Ve spodním patře se nachází 2 koupelny po rekonstrukci a také 2x WC. Dále zde vedou schody do horního patra. Ve 2.NP se nachází bytová jednotka 3+1, spíž, koupelna a WC. V domě jsou nová plastová okna. Podlahy v místnostech jsou ve spodním patře plovoucí, v horním patře je lino, koberec a plovoucí podlaha. Dům je částečně podsklepený. Střecha na domě je původní, ale je v dobrém stavu.
Topit v domě lze buď plynovým kotlem nebo kotlem na tuhá paliva. Topení i elektřina je rozdělená na obě patra tak, aby každá bytová jednotka měla svůj vlastní odběr. Voda je ohřívaná pomocí bojlerů, v obou patrech. Na pozemku je vlastní studna, která je navedená do domu a je využívaná jako užitková voda. Navíc je dům připojen na obecní vodovod. Kanalizace je zde řešená septikem s tím že je septik zvlášť v RD a zvlášť v prodejně.
Velkým benefitem tohoto domu je jeho umístění, které umožňuje bydlení v domě se zahradou které je možno skloubit s vlastním podnikáním v samostatné budově vedle domu a s dostatkem parkovacích míst. Díky umístění v blízkosti sjezdu u rychlostní silnice I/11 je vhodný tento soubor nemovitostí využít k podnikání.



K domu vede obecní příjezdová, asfaltová cesta. V blízkosti se nachází autobusová zastávka cca. 200 m2. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7897949
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 16700
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Bystřice, okres Frýdek-Místek
Kategorie: Rodinné domy
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 300 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný