nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 415 m2

Brno

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 112 500 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Exkluzivně pro Vás máme velmi zajímavou nabídku. Jedná se o prodej pozemku v městské části Brno-Bystrc, situovaný v těsné blízkosti Brněnské přehrady, necelých 100 metrů od vody. Jeho celková plocha činí 415 m2.

V katastru nemovitostí je pozemek vedený jako ostatní plocha. Dle platného územního plánu je určen k individuální rekreaci, pravděpodobně s možností výstavby rekreačního objektu. Nachází se v pěkné a velmi žádané rekreační lokalitě v chatové osadě Kozí Horka, kde se podobné pozemky nabízejí jen zcela výjimečně.

Pozemek je mírně svažitý a oplocený. Pobyt zde je velmi příjemný i díky vzrostlým ovocným stromům, které poskytují dostatek stínu a soukromí. Pro zajištění pitné vody je zde možnost vybudovat vrt, tak jako je tomu u sousedních pozemků. Místo přímo vybízí k procházkám kolem vody, koupání, cykloturistice, využít můžete půjčovnu loděk, dětské hřiště, multifunkční oplocené sportoviště, nebo jen tak posedět na zahrádce některé z restaurací Brněnské přehrady. To vše jen 2 minuty pěšky.

Tato nemovitost je určitě vhodná i pro ty z Vás, kteří hledají vhodnou investici.

Je to velmi příjemné místo, které stojí za to navštívit. Pro více informací či prohlídku, proto neváhejte kontaktovat makléře.
S financováním Vám rádi pomůžeme.

Celkem: 3 112 500 Kč
ID inzerátu: 7878787
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Brno
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 415 m2