nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 68 m2

Zacharská, Praha, Kyje, Praha 14

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

dohodou, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nabízíme k prodeji pěkný prostorný byt 3+1 o celkové výměře 77 m2, který je situovaný ve 4. patře nízkopodlažního domu v Praze 9, ulice Zacharská.

Díky jihozápadní orientaci oken je byt krásně prosvětlený a má velmi praktickou dispozici. Obývací prostor 19 m2 nabízí přímý vstup na lodžii, kuchyně s oknem je oddělena nenosnou příčkou. Dva neprůchozí pokoje jsou čtvercového půdorysu a pěkně prostorné - 13 m2 a 14 m2. V předsíni zůstávají velké vestavěné skříně, zděná koupelna s vanou a toaletou má místo i pro pračku. Fasáda domu je zateplená, byt má plastová okna, je nově vymalovaný a připravený k okamžitému bydlení. Na patře vedle bytu je praktický úložný prostor - samostatná uzamykatelná místnost se dvěma kójemi pouze pro dva byty na tomto patře. Druhý sklep se nachází v suterénu domu. Přímo před domem je k dispozici velké parkoviště s dostatečnou kapacitou. O správu a úklid domu se stará společnost Centra, výše měsíčních poplatků je pouhých 2.600,- Kč.

V Kyjích je moc pěkné bydlení, díky vilové zástavbě je zde velký klid, v dosahu příroda v podobě lesa a blízkého Kyjského rybníka a neuvěřitelný dojezd vlakem z nádraží Praha - Kyje do centra za pouhých 11 minut.

Byt je v osobním vlastnictví a pro jeho financování můžete využít hypoteční úvěr, s jehož získáním vám pomůže šikovný finanční konzultant společnosti 4fin. Neváhejte se zeptat na podrobnosti prodeje a možnosti prohlídky tohoto krásného bydlení.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7876930
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Zacharská, Praha, Kyje, Praha 14
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 68 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 4. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Sklep: ano
Voda: ano
Lodžie: ano
Elektřina: ano