nezadáno
ne

Prodej bytu 4+kk, 96 m2

Jánošíkova, Brno, Chrlice

Inzerát je starší než 6 měsíců!

7 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Bez provize.

Možnost převodu hypotečního úvěru se sazbou 2,39% p.a. se zafixovanou sazbou do roku 2026! Pro bližší informace volejte!



Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostorný mezonetový byt s balkonem v Brně - Chrlicích, ulice Jánošíkova.

Jedná se o byt s aktuální dispozicí 3+kk ve 4. a 5. nadzemním podlaží o celkové ploše 98 m2, nicméně původní dispozice bytu byla 4+kk a v případě zájmu o předělání zpět na 4+kk majitelé na vlastní náklady dispozici rádi změní. Převážnou část spodního podlaží bytu tvoří pokoj s kuchyňským koutem o ploše 35,8 m2. Navíc zde najdete šatnu, WC a z chodby schodiště do horní části bytu - zde jsou dva samostatné pokoje o plochách 16,5 m2 a 18 m2, samostatné WC a koupelna. Orientace bytu je na západ.

Okna jsou plastová, podlahy kombinací laminátové podlahy (obývací pokoj s kuchyňskou linkou, chodba a další dva pokoje) a dlažby (toalety a koupelna). Vytápění a ohřev TUV je zajištěno vlastním plynovým kotlem. Příjemné prostředí v bytě zajišťuje klimatizace.

Byt se prodává takřka s veškerým vybavením, navíc je velmi vkusně a prakticky zařízený. Dostatek úložných prostor zajišťují vestavěné skříně. Koupelna prošla kompletní rekonstrukcí před 2 lety.

Do centra Brna se dostanete vlakem za 5 minut, jezdí zde i noční spoje.

Pro milovníky přírody a sportu zde nalezneme biotop + workout hřiště, cyklostezku, fotbalové hřiště, tenisové kurty, možnost rybaření. 3 minuty od domu se nachází OC Olympia.

K bytu patří také rohové garážové stání s možností uložení sezónních věcí o velikosti 18 m2.

Měsíční poplatky činí 2.933 Kč + záloha na elektřinu ve výši 1.200 Kč a plyn 710 Kč.

Možnost okamžitého uvolnění bytu.

Celkem: 7 990 000 Kč
ID inzerátu: 7865735
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Jánošíkova, Brno, Chrlice
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 96 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Podlaží: 4. podlaží
Typ vytápění: Ústřední plynové
Balkon: ano
Garáž: ano
Plyn: ano