nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 252 m2

Hrádek nad Nisou, okres Liberec

Inzerát je starší než 6 měsíců!

8 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Tento dům Vás překvapí a to jen v dobrém slova smyslu. Exteriér domu se tváří, jako nenápadný řadový domek a snad jen díky zelené barvě fasády vybočí z řady stejných domů v zástavbě. Upravený vjezd do garáže a chodník k hlavním dveřím, zastřižená zeleň a klid kolem dává tušit, že jsme na nerušeném a bezpečném místě. Největší překvapení jsem však zažil po otevření vchodových dveří.

Dům tvoří dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží se vstupem na zahradu. Aktuální dispozice jsou dvě bytové jednotky, každá s vlastní kuchyní, koupelnou a toaletou. V prvním nadzemním podlaží je nyní jednotka 2+1, ve druhém 4+KK. Každé podlaží odpovídá užitné ploše 84m2. V nejnižším podlaží je umístěna kotelna aktuálně s kotlem na tuhá paliva s automatickým podáváním a jako záložní zdroj slouží elektrokotel, dále prostorná garáž, prádelna, posilovna a dokonce udírna. Celý interiér je čistý, bez nutnosti investic a na první pohled je vidět, že je mu věnována péče ze strany majitelů. Tento dům prošel oproti původní výstavbě dispoziční změnou a zároveň kompletní renovací elektroinstalace, vody, odpadů a pláště budovy. Proběhla izolace proti vlhkosti, výměna oken za plastová, zateplena a kompletně opravena byla i střecha. Zkrátka tato nemovitost je ve skvělé kondici a nový majitel se může těšit z bezproblémového využívání celého potenciálu domu. Díky velkorysému prostoru nabízí nemovitost i různé varianty k bydlení, například bydlení vícegenerační, případně vymezení klidové části domu v horním patře a společenské v prvním nadzemním podlaží, kde si všichni mohou odpočinout u rodinného krbu.

Na závěr ještě doplním, že v každém patře naleznete lodžii a na soukromé zahradě pergolu a skvělé sousedy. Hrádek nad Nisou je vyhledávanou lokalitou k rodinnému bydlení, díky umístění tohoto domu máte 10 minut dojezdu do Žitavy na rodinné nákupy, na druhou stranu je pak po rychlostní silnici Liberec, kde naleznete vše, co třeba v Hrádku chybí.

Nadšení, které jsem měl při seznámení s majiteli a touto nemovitostí se jen těžko popisuje v textu a rád Vám toto nadšení zprostředkuji na osobní prohlídce.
S pozdravem, V. Řehák, rehakvladimir.cz

Celkem: 8 000 000 Kč
ID inzerátu: 7851671
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Hrádek nad Nisou, okres Liberec
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 252 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Typ vytápění: Ústřední tuhá paliva
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano