nezadáno
ne

Prodej bytu 1+kk, 54 m2

Petržílkova, Praha, Stodůlky, Praha 13

5 050 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji vybavený prostorný byt o velikosti 1 + kk v osobním vlastnictví v prestižní lokalitě Prahy 5, v části obce Stodůlky. Tento moderní a vkusně zařízený byt se nachází v osmipatrovém cihlovém domě s výhledem do okolní zeleně. Byt se pyšní prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, který je vybaven moderními spotřebiči. Vstupní chodba nabízí dostatek úložného prostoru díky vestavěné skříni. Koupelna je vybavena pračkou, sprchovým koutem a WC.
Celková podlahová plocha bytu činí 40.82m² a nabízí tak dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. K příslušenství bytu patří také malá předzahrádka o velikosti 13.5m², která je ideální pro relaxaci a odpočinek na čerstvém vzduchu.
Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, školek, obchodů a restaurací. V blízkosti se také nachází veřejná doprava, která umožňuje snadnou dostupnost do centra města.
Pokud vás tato elegantní nemovitost zaujala, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku. Těšíme se na vás! Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 5 050 000 Kč
ID inzerátu: 7940038
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10297
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Petržílkova, Praha, Stodůlky, Praha 13
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 1+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 54 m2
typ: kamenný
Počet nadzemních podlaží: 8
Podlaží: 8. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí