nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 40 m2

Teplická, Praha, Střížkov, Praha 9

4 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízím k prodeji byt 2+kk s lodžií v lokalitě Teplická, Praha 9 – Střížkov. Dispozice bytu v osobním vlastnictví o velikosti 40,5 m2: vstupní chodba, obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a vstupem na lodžii, ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. K bytu patří komora na chodbě a společná kolárna v přízemí.

Byt ve čtvrtém podlaží je v původním stavu, dům samotný je po rekonstrukci: střechy, nové stoupačky, plastová okna, výtahy, vstupní portály, zateplení a fasáda. Aktuální náklady na provoz bytu 2.974,-Kč + vlastní spotřeba elektřiny.

Posazení bytu, tedy okna a především lodžie, je do klidové zóny plné vzrostlých stromů. Nedaleko škola, školka, lékaři, sportovní a dětské centrum, Park Přátelství, autobusové zastávky, ale především metro Střížkov. Parkování na modrých zónách, pro rezidenty 1.200,-Kč ročně.

Na nemovitosti nevázne žádná zástava, ani jiná překážka k rychlému prodeji. Možnost financování hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme. Více informací na níže uvedeném kontaktu. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 4 500 000 Kč
ID inzerátu: 7939960
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10290
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Teplická, Praha, Střížkov, Praha 9
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 40 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 8
Podlaží: 4. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí