nezadáno
ne

Pronájem bytu 3+kk, 71 m2

Československé armády, Zábřeh, okres Šumperk

16 500 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu +poplatky, provize rk, vratná kauce

Chcete si pronajmout nadstandardní byt na klidném místě přímo u parku? Pak je tato nabídka právě pro vás. Pronájem bytu 3+kk o vel. 71 m2 (+ velký balkón 9m2) se dvěmi parkovacími místy v rezidenci BD Zábřeh na Moravě s rychlou dostupností do Šumperka či Mohelnice.
Byt najdete ve 2. patře nově postaveného cihlového domu s výtahem. Vyniká zejména propojeným kuchyňským koutem s obývacím pokojem, což umožňuje více společně stráveného času členů domácnosti.
Samozřejmostí je nadstandartní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (indukční deska, el. trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, myčka, lednice, mrazák) jídelní stůl na míru se čtyřmi židlemi, pohovka, konferenční stolky, skříňka na tv, odkládací skříňka na míru ve stejném designu jako kuchyň. V bytě dále najdete ložnici s vestavěnou skříní na míru, dětský pokoj se skříní a rozkládací postelí, koupelnu s vanou i se sprchovým koutem, pračku a sušičku zn. Siemens a velkorysou samostatnou toaletu s umyvadlem. Zcela jistě oceníte podlahové vytápění v celém bytě, chytré osvětlení ovládatelné z vašeho mobilního zařízení, velkou chodbu s botníkem.
Možnost pronájmu dvou venkovních parkovacích stání přímo před domem.
Byt je k nastěhování ihned dle domluvy.
Nemovitost se nachází na ul. Československé Armády v Zábřehu na Moravě v těsné blízkosti krásné přírody. Můžete si vyrazit na procházku do lesa nebo se kochat pohledem na řeku. V blízkosti najdete vše, co ke spokojenému životu potřebujete.
Doporučuji rychlé jednání. Budu se těšit na prohlídce. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 16 500 Kč
Poznámka k ceně: +poplatky, provize rk, vratná kauce
ID inzerátu: 7939913
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20500
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Československé armády, Zábřeh, okres Šumperk
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: Do 20000 Kč,3+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 71 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 2. podlaží

Kontakt na prodejce nemovitostí