nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 47 m2

Bernolákova, Praha, Krč, Praha 4

5 390 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu k jednání

Pokud hledáte klidné bydlení v revitalizovaném panelovém domě a s dosahem 15 min do centra, mám pro Vás nabídku. Jedná se o prostorný byt s dispozicí 2+kk s lodžií v 11.NP 15podlažního panelového domu v Praze 4 - Krči u Kunraticko-Michelského lesa a s veškerou občanskou vybaveností v místě, navíc 300 m od budoucí stanice metra "D", Nemocnice Krč.

Nabízený byt v družstevním vlastnictví s výměrou 55,5 m2 (včetně lodžie a sklepu) je západně orientovaný a sestává se z obývacího pokoje s velkou lodžií, kuchyňského koutu, ložnice, předsíně, koupelny s vanou a toalety. K bytu patří sklep v přízemí domu.

Dům prošel revitalizací, má zateplenou fasádu, plastová okna, nové 2 výtahy, stoupací vedení v plastu a pěkné společné prostory. Měsíční poplatky spojené s užívání bytu činí 5.817,-Kč + elektřina.

Stavba metra D je již zahájena a spolu s ní město plánuje rozvoj jeho okolních stanic - novou tvář dostanou lokality v blízkosti Nádraží Krč i Nemocnice Krč, první souprava metra by tímto směrem měla vyjet již v roce 2029.
Pouze 3 min od domu se nachází zastávka MHD s několika linkami, supermarket Albert, za domem jsou dětská hřiště, základní i mateřské školy, za 4 min autem nebo 3 zastávky autobusem se dostanete k OC Novo Plaza. Pro odpočinek také nemusíte chodit daleko, za domem je Kunratický les, který je příjemným ostrovem uprostřed městské zástavby. Lesem prochází několik značených turistických tras i cyklotras, jsou zde dětská hřiště, altány i hájovna s výběhy pro daňky a srnce.

Těším se na viděnou na prohlídce. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 98,7 kWh/m2 za rok.

Celkem: 5 390 000 Kč
ID inzerátu: 7939089
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10209
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Bernolákova, Praha, Krč, Praha 4
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 47 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 15
Podlaží: 11. podlaží
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí