nezadáno
ne

Prodej bytu 4+kk, 120 m2

Praha, Velká Chuchle

13 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Pro velký jedinečný byt 4+kk s prostornou terasou v Praze 5, Velké Chuchli, hledáme nového majitele. Byt o ploše 120 m2 byl dokončen v roce 2006, v jednom z prvních nízkoenergetických domů v Praze. V domě s udržovanou zahradou, jsou pouze 3 byty, každý na samostatném podlaží. Dům je citlivě zasazen do původní zástavby vilek a rodinných domů.
Spoluvlastníci domu a návštěvy mají k dispozici dostatek místa k parkování na pozemku u domu. K bytu náleží parkovací místo v garáži a venkovní parkovací stání před garáží. Společná zahrada umístěná pod úrovní komunikace nabízí prostor pro relaxaci. Jedinečné umístění domu ve svahu s jižní a západní orientací oken zaručuje bytu dostatek soukromí a krásný výhled.
Stavba viladomu od architektů Luďka Podlipného a Martina Sladkého byla prvním projektem známé developerské skupiny JRD a byla oceněna titulem Stavba s ekologickým přínosem pro rok 2005, kterou mu udělil ministr životního prostředí ČR.
Příjezd ke garáži a vstup do domu je na úrovni místní klidné komunikace. Do bytu se sestupuje po schodišti o patro níž. Spojovací chodbou jsou samostatně přístupné všechny místnosti bytu. V zadní klidné části bytu je umístěna ložnice se šatnou o výměře 22 m2. Ve střední části bytu je pokoj o výměře 16 m2 a pracovna o ploše 17 m2. Z pracovny je vstup na jižně orientovanou terasu o ploše 16 m2. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, o ploše 34 m2, je vybaven krbem. Velká okna mají orientaci na jih a západ, vstup na terasu je i zde. Z chodby je přístupná i prostorná koupelna o ploše 8 m2 a samostatné WC. Dále je k dispozici technická místnost o ploše 4 m2 vybavena vestavěnými skříněmi. Z chodby mimo byt je přístup do komory o velikosti 4 m2 se vzduchotechnickou a rekuperační jednotkou s technologií pro vytápění a bojler ohřevu vody.
Ve všech částech bytu jsou použity kvalitní materiály, které nevtíravou barevností navozují pocit luxusu. Kombinace bílých tónů stěn a dveří a grafitově černé dlažby dokreslují eleganci bytu. Dřevěné přírodní materiály podlah místností potom podtrhují celkový dojem.
Velká Chuchle je velice žádaná pražská lokalita vyhledávaná pro luxusní bydlení s veškerými výhodami velkoměsta, a zároveň s klidem venkova a díky atraktivnímu prostředí přírodní rezervace Chuchelský háj a Homolka uprostřed zeleně, s výhledy na údolí Vltavy.
Známý je zdejší dostihový areál, ale bydlení v této městské části poskytuje další vynikající možnosti sportovního a spolkového vyžití: cyklotrasy, kanoistika, jezdectví, tenis, atletika, TJ Sokol a další sportovní kluby, golf v Hodkovičkách a Lipencích jsou vzdáleny 10 minut jízdy. Velká Chuchle má výborné spojení na centrum Prahy autem, kolem, MHD i PID. Za pouhých 7 min. na Smíchov, o dalších 7 min. později Hl. nádraží.
Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího. Majitel si vyhrazuje právo úpravy ceny nemovitosti.
Doporučujeme prohlídku tohoto nádherného bytu v Praze Velká Chuchle. Rádi vám byt osobně představíme. Více informací o bytu také na našem webu. Alexandra a Marek. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 13 900 000 Kč
ID inzerátu: 7938990
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10204
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Praha, Velká Chuchle
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 120 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 2. podlaží
Terasa: ano
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí