nezadáno
ne

Prodej bytu 4+kk, 90 m2

Poděbradská, Praha, Vysočany, Praha 9

Inzerát je starší než 6 měsíců!

13 999 990 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

K prodeji krásný byt na Praze 9 Vysočany o dispozici 4+kk a podlahové ploše 90m². K bytu náleží i prostorná terasa (25m²), dvě garážová stání (20m²) a sklepní kóje (1,5m²). Celková plocha bytu tak činí krásných 136,5m².

Dominantou bytu je bezesporu průchozí zimní zahrada, která s velkou terasou tvoří příjemné prostředí. Zimní zahrada je zateplená a tak se nemusíte bát úniku tepla. Terasa je dobře oddělena od sousedních bytů a tak budete mít dostatek soukromí, které tento byt zaručuje.

K bytu náleží dvě garážová stání, která jsou zahrnuta v ceně bytu. Garáž s bytovým domem mají vlastní ostrahu a tak se nemusíte bát o své cennosti.

Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou, vestavnou rohovou skříní v ložnici blíže k obývacímu pokoji a vestavnou skříní v koupelně, kde je zasazena pračka se sušičkou. V koupelně je možnost přistavit vanu, která se dříve nacházela místo vestavné skříně.

Tento byt se nachází v moderní čtvrti, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost. V okolí najdete obchody, restaurace, školy, školky a zdravotnická zařízení. Díky skvělému spojení městskou hromadnou dopravou jste rychle ve středu města, ale zároveň si můžete užívat klidného prostředí moderního bydlení.

Byt byl dokončen v roce 2006, kdy ho jako výherce reality show Vyvolení vyhrál Vladko Dobrovodský.

Velmi charismatický byt, který na vás zapůsobí hned při vstupu. Pokud váháte, tak vřele doporučuji prohlídku.

Pokud se vám byt líbí, tak se neváhejte ozvat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 13 999 990 Kč
ID inzerátu: 7937329
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10103
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Poděbradská, Praha, Vysočany, Praha 9
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 90 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 3. podlaží
Terasa: ano
Sklep: ano
Plyn: ano