nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 71 m2

Hamerská, Litvínov, Janov, okres Most

Inzerát je starší než 6 měsíců!

797 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte investiční příležitost do nemovitosti? Jste mladý pár, nebo rodina, která si chce splnit sen o vlastním bydlení? Tak jste tady správně. Tento byt jistě naplní všechna vaše očekávání a navíc je situován v doslova UNIKÁTNÍM panelovém domě, který se pyšní úspory za energie až 40%. Fotovoltaická elektrárna, čtyři tepelná čerpadla, 32 bezpečnostních kamer. I to je panelový dům, který se nachází v ulici Hamerská.

Jednotka 3+1 je umístěna ve druhém patře domu s výtahem. Jeho dispozice sestává z obývacího pokoje, ložnice, dětské pokoje, prostorné předsíně, kuchyně, koupelny, toalety, komory, spíže a dále velkorysého balkonu. Půdorysné schéma bytu s orientačními mírami jednotlivých místností naleznete v galerii. Byt je v aktuálním stavu připraven k pronájmu, nebo zde můžete započít s rekonstrukcí a vytvořit si tak nové místo pro život přesně podle vlastního vkusu. Přiložené vizualizace poslouží jako skvělá inspirace.

Pokud se v budoucnu chcete vyhnout vysokým zálohám za energie, nebo hledáte nemovitost, která nabízí dlouhodobý růstový potenciál, tak mi zavolejte a já se na vás bude těšit na osobní prohlídce. Mějte se fajn. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 797 000 Kč
ID inzerátu: 7936112
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 9973
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Hamerská, Litvínov, Janov, okres Most
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 71 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 8
Podlaží: 2. podlaží
Plyn: ano