nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 71 m2

Steinerova, Praha, Háje, Praha 11

Inzerát je starší než 6 měsíců!

6 480 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Úžasná příležitost na bydlení.
Nabízím exkluzivně k prodeji byt o velikosti 3 + 1/L v družstevním vlastnictví, v ulici Steinerova, Háje, Praha 4. Tento prostorný byt o rozloze 71m2 podlahové plochy se nachází v pátém patře panelového domu a nabízí příjemné výhledy do zeleně.
Byt disponuje zasklenou lodžií, ideálním místem pro odpočinek a relaxaci.
Interiér zahrnuje předsíň, propojenou kuchyni s přímým vstupem na lodžii. obývací pokoj, dále se zde nacházejí dvě prostorné neprůchozí ložnice, koupelna a samostatné WC - vše s důrazem na Vaše pohodlí.
K bytu náleží prostorná světlá komora využívaná jako atelier 5,7m2 na stejném patře.
Moderní výtah usnadní přesun těžších věcí. Celý dům nedávno prošel rekonstrukcí, včetně výměny oken, zateplení a zasklení lodžie.
Lokalita nabízí klidné a zelené prostředí s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Parky a zelené plochy jsou ideální pro relaxaci a sportovní aktivity. Dobrá dostupnost veřejnou dopravou díky autobusové zastávce v blízkosti umožní snadný přístup do centra i dalších částí Prahy.
Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají prostorné bydlení za dobrou cenu. Financování je možné pomocí hypotéky se zástavou jiné nemovitosti.
Pro více informací nebo zájem o tento byt mě kontaktujte. Jsem připravena Vám pomoci s Vašimi potřebami a realizací Vašich bytových snů. Těším se na spolupráci s Vámi! Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 6 480 000 Kč
ID inzerátu: 7934559
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 9844
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Steinerova, Praha, Háje, Praha 11
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 71 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 12
Podlaží: 6. podlaží
Sklep: ano
Balkon: ano