nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 4198 m2

Ročov, okres Louny

Inzerát je starší než 6 měsíců!

990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

K prodeji nabízíme pozemek o rozloze 4 198 m2, který se nachází cca 1 km od obce Ročov, kde najdete kompletní občanskou vybavenost. Přímo u pozemku je autobusová zastávka. Pozemek představuje ideální místo pro relaxaci a odpočinek. Jednou z nezaměnitelných výhod tohoto pozemku je okolní příroda, která je plná vzrostlých stromů a zeleně, což vytváří idylické prostředí pro relaxaci a rekreační aktivity. Na pozemek nejsou přivedeny žádné inženýrské sítě.

Pozemek je v územním plánu uveden částečně jako plocha rekreace, částečně jako zahrada. Jako plocha zahrady je z pozemku uvedeno cca 2 237 m2 a jako plocha rekreace je cca 1 961 m2.
Přípustné využití:
je výstavba objektů individuální rekreace (chaty či rekreační domky) do Pz 50 m2, přičemž zastavěno může být max. 5 % plochy parcely. Stavby se střechou taškovou pálenou hnědočervenou o sklonu 35° - 45°, přízemní s podkrovím. Fasády s lomenými barvami (bílá, šedá, okr) nebo přírodní hnědá barva dřeva.
Nepřípustné jsou zde především stavby výroby, hygienicky závadné nebo vzhledově rušící (tj. nesplňující urbanistické regulativy pro střechy atd.)

Pokud máte chuť tvořit a hledáte místo, kde si můžete užít vlastní zahradní projekt, je toto pro vás ideální příležitost.

Celkem: 990 000 Kč
ID inzerátu: 7933898
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 4576
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Ročov, okres Louny
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 4198 m2