nezadáno
ne

Prodej hotelu, 2313 m2

Františkov nad Ploučnicí, okres Děčín

11 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji nádhernou vilu – rodinný dům - situovaný v atraktivní lokalitě severních Čech – v obci Františkov nad Ploučnicí, okres Děčín. Tato nemovitost představuje skvělou investiční příležitost s vysokým potenciálem.

Jedná se o patrový objekt s celkem 3 nadzemními podlažími, sklepem a půdou, který v současnosti čeká na rekonstrukci. Objekt disponuje zastavěnou plochou 771m², poskytuje tedy dostatek podlahové plochy pro rozvoj různých komerčních aktivit. S celkovou plochou parcely 7477m² je zajištěna dostatečná míra soukromí a prostoru pro další aktivity – značnou část pozemku tvoří nádherný ostrov, který obtéká řeka Ploučnice. Přístup na něj zajišťuje několik soukromých lávek. Na tomto ostrově se historicky nacházelo sportoviště.

Dům jako takový sloužil pro ubytování rodiny pana továrníka, jeho služebnictva a částečně také jako kanceláře pro provoz nedaleké textilky.

Poloha objektu je jedním z hlavních lákadel pro potenciální investory. Nachází se v tiché a klidné oblasti, která je však dobře dostupná a těší se velkému zájmu turistů. Blízkost přírody a malebný krajinný ráz, kterým je tato lokalita výjimečná, přináší výhody pro různé turistické aktivity a rekreaci. V okolí se nachází řada přírodních památek a menších měst, které přitahují návštěvníky po celý rok.

Díky své velikosti a potenciálu nemovitost nabízí širokou škálu využití, jako je provozování hotelu, penzionu, apartmánů, wellness centra, apod.

Dům je v současnosti odpojen od dodávek elektřiny, vody i topení. Na pozemku septik, plyn není zaveden.

Velmi doporučuji prohlédnout si také nabídku prodeje sousední budovy – bývalé školy!

ID Nabídky: 1093 Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 11 000 000 Kč
ID inzerátu: 7933767
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 1093
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Františkov nad Ploučnicí, okres Děčín
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Hotely
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 2313 m2
Zastavěná: 771 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Umístění objektu: Samostatný

Kontakt na prodejce nemovitostí