nezadáno
ne

Prodej bytu 4+kk, 98 m2

Schoellerova, Praha, Čakovice, Praha 9

Inzerát je starší než 6 měsíců!

11 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji nový nadstandardní mezonetový byt, s charakterem řadového domu – s vlastní zahradou a předzahrádkou i venkovním parkovacím stáním, o velikosti 4+kk / 98m. Byt se skládá ze tří pokojů, obývací pokoj s kuchyní, 2x koupelna s WC, komora, pracovna / technická místnost, zádveří, chodba a schodiště. V ceně jsou započítány také nadstandardní klientské změny – příprava na klimatizaci, lepší sanita v koupelnách + větší vana ve 2. patře, nebo příprava na předokenní žaluzie. Dále krb, hladké sádrové omítky, kvalitní vinylová podlaha a designová dlažba. Byt je již zkolaudovaný.
Byt je situován v nejlepším směru, východ – ložnice a západ – zahrada a zároveň se jedná o energetickou třídu B. Součástí zařízení jsou taky samostatné měřiče médií – plynoměr, vodoměr a elektroměr. Samozřejmostí je připojení na internet na optické síti.
Jde o výjimečný komorní projekt s charakterem zástavby plynule navazující na centrální prostor návsi s kostelem, restaurací, školkou, městskou knihovnou a rybníkem v samém srdci Prahy 9 - Třeboradic. Jedná se o klidné bydlení v blízkosti zeleně na okraji Prahy, ale s výbornou občanskou vybaveností v těsném dosahu i dostupností do centra Prahy.
Cena nemovitosti je 11 900 000,- Kč + parkovací stání 250 000,- Kč.
Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte mne kontaktovat. Ev. číslo: 644889.

Celkem: 11 900 000 Kč
ID inzerátu: 7933452
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 644889
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Schoellerova, Praha, Čakovice, Praha 9
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+kk
Energetický štítek: B
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 98 m2
typ: cihlový
Podlaží: přízemí
Internet: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano