nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 220 m2

Živcových, Praha, Stodůlky, Praha 13

Inzerát je starší než 6 měsíců!

18 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena je včetně právního servisu a všech poplatků a služeb

3 byty v domě ! Nabízíme Vám unikátní příležitost vlastnit zrekonstruovaný vícegenerační rodinný dům se třemi byty s bazénem v oblíbené lokalitě Stodůlek v Praze 5. Tento třípatrový dům nabízí mnoho možností pro soukromé i podnikatelské využití.
V přízemí se nachází 2 samostatné bytové jednotky - prostorný 3+kk s oddělenou zahrádkou a menší garsoniéra s příslušenstvím. V horních dvou patrech se nachází další bytová jednotka 4+1, s obývacím pokojem, kuchyní s jídelnou, 2 ložnicemi, koupelnou a samostatným WC, šatnou a slunečnou terasou s posezením. V podkroví se nachází 2 menší místnosti využitelné jako pracovny, atelier nebo herna pro děti.
Dům je vytápěn dvěma plynovými kotly a nabízí parkování přímo na pozemku. Na udržované zahradě se nachází 2 dílny - jedna zděná, druhá dřevostavba, skleník a příjemný bazén - ideální pro letní osvěžení a relaxaci.
Poloha domu v klidné ulici Živcových v Praze 5 je jedinečná a nabízí klidné a příjemné bydlení s vynikající dostupností do centra města.
Tento unikátní dům je nutné vidět na vlastní oči, neváhejte mě kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: D - Méně úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 18 900 000 Kč
ID inzerátu: 7933097
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0086
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Živcových, Praha, Stodůlky, Praha 13
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 220 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: V bloku
Zahrada: ano