nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 66 m2

Lužická, Praha, Vinohrady, Praha 2

Inzerát je starší než 6 měsíců!

10 450 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně veškerého právního servisu

Nabízíme k prodeji plně zařízený, luxusní a světlý byt po celkové a nákladné rekonstrukci o dispozici 2+1 s celkovou plochou 66 m2 včetně malého sklepa. Nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu na Královských Vinohradech s krásným výhledem do velmi tiché Lužické ulice č. 34, v blízkosti Čapkových a Bezručových sadů.
Pronajímá se kompletně zařízený nábytkem. Při vstupu do bytu naleznete velkou vestavěnou skříň se zrcadly, v obývacím pokoji je stůl, židle, komoda a televizor. Kuchyň je vybavena plynovým sporákem, velkou lednicí s mrazákem. Ložnice je vybavena manželskou postelí, skříní, atd. Osvětlení v bytě je na dálkové ovládání.
Koupelna se sprchovým koutem a toaleta je zvlášť, zde je umístěn plynový kotel.
S bytem lze také využívat velmi pěknou a klidnou zahradu v zadní části domu, kde je příjemné posezení, trampolína atd. K bytu náleží sklep umístěný v suterénu domu.
V okolí je veškerá občanská vybavenost restaurace, sportovní centrum, školy a školky. V pěsí vzdálenosti tramvajová zastávka Jana Masaryka, rychlé spojení na metro A Náměstí Míru.
Jedná se o klidnou a žádanou lokalitu. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.78/2013 Sb.. Energetická náročnost budovy: 102 kWh/m2 za rok.

Celkem: 10 450 000 Kč
ID inzerátu: 7933026
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0554
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Lužická, Praha, Vinohrady, Praha 2
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 66 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 6
Podlaží: 2. podlaží