nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 69 m2

Kamenný vrch, Chomutov, okres Chomutov

1 379 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Dovolte mi představit vám jedinečnou příležitost koupě bytu 3+1. Představte si, že byste mohli vlastnit klidné místo pro sebe a svou rodinu, kde je perfektní parkování a příroda, parky a dětská hřiště jsou jen pár kroků od vašeho domova.

Mám pro vás skvělou zprávu - právě takovou příležitost máte dnes před sebou. Mám na mysli družstevní byt v druhém patře udržovaného, hezkého domu se slušnými nájemníky. Lokalita? Ta je velmi žádaná, díky své poloze.

Mnoho z vás možná zvažuje, zda je převod užívacích práv k družstevnímu podílu správný krok. Dělám v oboru již nějaký ten pátek a věřte mi, že je to proces, který se vyplatí. S užívacími právy se vám otevírá možnost převést pravomoci na jinou osobu, aniž byste museli procházet komplikovaným procesem prodeje nebo nákupu nemovitosti.

Jsem přesvědčen, že tato příležitost je pro vás to pravé. Ale nenechte se ovlivnit jen mými slovy. Udělejte vlastní výzkum, poraďte se s rodinou a přáteli. Tato příležitost může být právě odpovědí na otázku, jaké bydlení je pro vás to pravé. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 1 379 000 Kč
ID inzerátu: 7932780
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0772
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Kamenný vrch, Chomutov, okres Chomutov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 69 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 8
Podlaží: 3. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí