nezadáno
ne

Prodej bytu 1+kk, 30 m2

Šestajovická, Praha, Hloubětín, Praha 14

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 820 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně právního servisu a provize realitní kanceláře

K prodeji je nově zrekonstruovaný byt s dispozicí 1+kk, o velikosti 29,9m2 s moderním vybavením, nádherným výhledem a pouze pět minut chůze od stanice metra Hloubětín !

Nachází se v desátém patře udržovaného panelového domu se dvěma výtahy a je situován v oblíbené a klidné části Prahy - Hloubětín, na ulici Šestajovická.
Byt prošel kompletní rekonstrukcí, včetně nové kuchyně s myčkou, pračkou, troubou a sklokeramickou varnou deskou. Všechno zařízení je zbrusu nové a nepoužité. Dispozičně je velmi dobře řešen a z okna se naskýtá otevřený výhled s úchvatnými západy slunce.

Lokalita Hloubětína, nabízí ideální kombinaci klidného bydlení a výborné dopravní dostupnosti. Kromě stanice metra Hloubětín, která je vzdálena od domu pět minut chůze se zde nachází i několik zastávek MHD, které umožňují snadný a rychlý přístup do centra města.

Nachází se zde i veškerá občanská vybavenost, dále mnoho zelených ploch, sportovních areálů a parků, což umožňuje relaxaci i aktivní odpočinek. Plavecký bazén je hned za domem.

Díky své výhodné poloze, modernímu vybavení a skvělému dispozičnímu řešení, je tento byt ideální volbou jako startovací bydlení, ale také pro investory, kteří chtějí zhodnotit svůj kapitál.

Nezmeškejte příležitost stát se majitelem tohoto bytu a využít jeho investičního potenciálu!
Pro více informací a domluvení prohlídky, mě prosím kontaktujte. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 820 000 Kč
ID inzerátu: 7932657
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0253
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Šestajovická, Praha, Hloubětín, Praha 14
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 1+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 30 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 10
Podlaží: 10. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové