nezadáno
ne

Prodej garáže 16 m2, Pionýrů, Most

Pionýrů, Most, okres Most

Inzerát je starší než 6 měsíců!

340 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme prodej řadové garáže v klidné části města.
Garáž se nachází v areálu několika garáží a příjezdová cesta je obecní. Výměra garáže činí 16 m2.
V dnešní uspěchané době je pro mnoho lidí parkování auta ve městech stále složitější a frustrující. Každý den se snažíte najít bezpečné místo pro svůj vůz, ale často končíte s tím, že jej musíte nechat na ulici nebo v přeplněném parkovišti. Toto nejen zvyšuje riziko poškození vozu, ale také vás nutí trávit čas hledáním vhodného parkovacího místa.

Problém s nedostatkem parkovacích míst ve městech jako Most je obzvláště špatný kvůli hustotě obyvatelstva a rostoucím počtu vozidel. Neustálé hledání vhodného místa k zaparkování způsobuje zvýšený stres a únavu, které negativně ovlivňují váš každodenní život. Navíc, když váš vůz není dostatečně chráněn, riskujete jeho poškození nebo dokonce odcizení.

Garáž v osobním vlastnictví jsou ideálním řešením tohoto problému. Nabídka garáže v Mostě poskytuje skvělou možnost zajistit bezpečné a pohodlné parkování pro váš vůz. Garáž umožňuje snadný přístup k vašemu vozidlu, kdykoli jej potřebujete, aniž byste museli trávit čas hledáním volného místa. Navíc máte jistotu, že váš vůz je chráněn před nepříznivým počasím a možnými škodami.

Celkem: 340 000 Kč
ID inzerátu: 7932568
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0670
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Pionýrů, Most, okres Most
Kategorie: Garáže a drobné objekty
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Zastavěná: 16 m2
typ: cihlový
Umístění objektu: Řadový