nezadáno
ne

Prodej penzionu, 21 m2

Očihov, Očihovec, okres Louny

Inzerát je starší než 6 měsíců!

450 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte netradiční formu nemovitosti, do níž byste investovali? Pak je možná právě tato nabídka to pravé pro vás! Jedná se o betonový bunkr, který lze použít pro účel rekreace - ať už vlastní, nebo k dalšímu pronájmu.

Bunkr se nachází mezi polemi, v malebném prostředí, kde jste obklopeni zelení. Nedaleko od nemovitosti se nachází obce Očihov a Očihovec. Rozloha vnitřních prostor je 21 m2. K bunkru je vypracována studie na případnou výstavbu montované nástavby pro netradiční ubytování, jakým je například útulna. WC je zde možné řešit suchou formou, nebo chemicky, voda je k dispozici užitková z potoka, který se nachází jen několik metrů od nemovitosti. Případnou pitnou vodu je nutno řešit dovážkou. Bunkr nedisponuje elektřinou, avšak nabízí se zde možnost zbudování solárních panelů.

V obci Očihov najdete vzdálený od domu 1,5 km. Nakoupit si můžete také v Podbořanech (10 min. autem), kde najdete různé obchody a služby. Za 40 minut se autem dostanete do Chomutova, za 50 minut můžete být v Karlových Varech, no a do Plzně, stejně jako do centra Prahy, se dostanete automobilem za hodinu a čtvrt.

V okolí se nachází mnoho kulturních, historických i přírodních klenotů, jejichž objevování udělá radost dětem i dospělým. Je zde také spousta vyhlídek a nespočet rozlehlých lesů. Okolí je zkrátka ideální pro milovníky přírody, sportu, ale i odpočinku. Výlet si navíc můžete udělat v Ústeckém, Středočeském, Plzeňském i Karlovarském kraji, aniž byste museli absolvovat dalekou cestu - vyjmenované kraje se totiž nedaleko odtud prolínají. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 450 000 Kč
ID inzerátu: 7932482
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0161
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Očihov, Očihovec, okres Louny
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Penziony
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 21 m2
Zastavěná: 21 m2
typ: kamenný
Počet nadzemních podlaží: 1
Zahrada: ano