nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1300 m2

Kladruby nad Labem, Bílé Vchynice, okres Pardubice

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 300 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte pozemek na pomezí Středočeského, Královéhradeckého a Pardubického kraje? Pak jste na správném místě! V zastoupení vlastníků nabízím stavební pozemek pro stavbu objektu k bydlení či rodinné rekreaci. Tento rovinatý pozemek o výměře 1300 m2, který tvoří z většiny travnatá plocha a zeleň, si vás jistě získá.

Na pozemek jsou dotaženy přípojky vodovodu a kanalizace. Odběr elektřiny lze jednoduše vyřídit s ČEZ, vedení el. proudu podél pozemku. Celá plocha je již oplocená.

Podle územního plánu lze na pozemku postavit rodinný dům či rekreační objekt. Přesné znění územního plánu Vám rád poskytnu.

Pozemek se nachází v příjemné lokalitě - v obci Bílé Vchynice, nedaleko Kladrub nad Labem, odkud se za hodinu jízdy autem dostanete do centra Hlavního města, za 35 minut do Pardubic a za 27 minut do Kolína. Veškerou občanskou vybavenost najdete v Chlumci nad Cidlinou, v nedalekých Kladrubech nad Labem v Kolíně, nebo Pardubicích, kde najdete veškeré obchody a služby, restaurační zařízení, úřady, poštu, školy, školky, apod. Nakoupit si můtete v prodejnách Lidl, Kaufland, Billa či Penny, které se nacházejí v již zmíněných obcích, nebo v menších obchůdcích v přilehlých vesnicích. V okolí se nachází mnoho turistických, kulturně-historických i přírodních cílů. Jedná se tak o ideální místo pro rodinné bydlení či rekreaci.

Pro více informací mě kontaktujte.

Celkem: 3 300 000 Kč
ID inzerátu: 7932462
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0575
Stát: Česká republika
Kraj: Pardubický
Lokalita: Kladruby nad Labem, Bílé Vchynice, okres Pardubice
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1300 m2