nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 87 m2

Jeseniova, Praha, Žižkov, Praha 3

Inzerát je starší než 6 měsíců!

8 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

K prodeji nabízíme byt 3+1 v osobním vlastnictví v cihlovém domě na ulici Jeseniova na Žižkově. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu (okno cca 2,3 metrů nad chodníkem).

DISPOZICE BYTU

Veškeré místnosti v bytě jsou přístupné z prostorné vstupní haly a všechny pokoje tak jsou neprůchozí. Na jedné straně bytu naleznete obývací pokoj a oddělenou kuchyni s jídelnou (vzájemně propojené), na druhé straně bytu jsou pak dva další pokoje.

Toaleta a koupelna s vanou je v bytě řešena odděleně. K dispozici je navíc menší úložná komora (vč. připojení na pračku) a spíž v kuchyni. Další úložné prostory jsou k dispozici ve sklepě.

TECHNICKÉ PARAMETRY

V domě jsou veškeré inženýrské sítě voda, kanalizace, elektřina i plyn. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny v bytě novým plynovým kotlem (z roku 2020) + klasické radiátory.

Podlahy v pokojích jsou tvořeny dřevěnými parketami, v kuchyni a zázemí je dlažba (vč. obkladů), hala lamino. Byt je opatřen plastovými okny.
V rámci aktuálního stavu bytu je vhodné počítat s některými úpravami zejména renovací dřevěných podlah, případně interiérových dveří a malířskými pracemi. Kuchyňská linka je pak také spíše v průměrném stavu.

BYTOVÝ DŮM

Dům má vyměněna plastová okna (cca 2012), renovace fasády plánována na toto léto (bude financováno z aktuálního fondu oprav). V domě je výtah, přístup do zvýšeného přízemí přes několik schodů. Sklepní prostory tvořeny drátěnými kójemi (cca 2 m2).

LOKALITA

Byt se nachází v boční jednosměrné ulici, hned naproti základní školy a parku. Celkově prochází okolní lokalita modernizací a kultivací. Zejména jde o původní areál nákladového nádraží, kde vzniká nové společensko-kulturní centrum širšího centra Prahy.

Doprava je zajištěna blízkými tramvajovými a autobusovými spoji. Stanice metra A (Želivského) je vzdálena pouze 3 stanice tramvají. Jen cca 400 metrů od domu pak začínají parky Vítkov a Parukářka.

V případě zájmu, či doplňujících dotazů mě neváhejte kontaktovat přes přiložený email či formulář. Budu se těšit na osobní setkání. Třída energetické náročnosti budovy: E - Nehospodárná dle vyhlášky č.78/2013 Sb..

Celkem: 8 490 000 Kč
ID inzerátu: 7932376
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0278
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Jeseniova, Praha, Žižkov, Praha 3
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 87 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 7
Podlaží: 1. podlaží
Typ vytápění: Ústřední plynové
Sklep: ano
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano