nezadáno
ne

Pronájem bytu 1+1, 42 m2

Petra Bezruče, Luby, okres Cheb

Inzerát je starší než 6 měsíců!

8 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 1 + 1 v osobním vlastnictví na adrese Ulice Petra Bezruče, Část obce Luby, Obec Luby, okres Cheb. Jedná se o cihlový objekt ve velmi dobrém stavu. Nemovitost je částečně vybavena a disponuje podlahovou plochou 42m². Byt se nachází ve druhém podlaží čtyřpodlažního domu.

Tato nemovitost je ideální pro jednotlivce nebo mladý pár, kteří hledají útulné a příjemné bydlení. Jednotka je vytápěna společným plynovým kotlem a teplou vodu zajiští bojlér. Byt nabízí dostatek prostoru pro obývací pokoj, který může sloužit i jako spací prostor, samostatnou kuchyňku, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Interiér je vkusně zařízen a disponuje dostatkem přirozeného světla díky velkým oknům.

Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost v dosahu pěší chůze, včetně obchodů, restaurací a veřejné dopravy. Místní parky a zelené plochy jsou také v blízkosti, ideální pro procházky a relaxaci.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši zprávu a možnost Vám předvést tuto atraktivní nemovitost. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 8 000 Kč
ID inzerátu: 7930204
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7510
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Petra Bezruče, Luby, okres Cheb
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: Do 10000 Kč,1+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 42 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 2. podlaží
Plyn: ano