nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 53 m2

Duchcovská, Teplice, Řetenice, okres Teplice

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 380 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji zrekonstruovaný světlý byt 2+1, který se nachází v Teplicích v Čechách v ulici Duchcovská. Byt se nachází ve 4.patře a má výměru 53 m. Rekonstrukce bytu proběhla v roce 2023 - nové rozvody elektřiny v celém bytě, štuky, nové podlahy, nová okna, nová kuchyňská linka včetně elektrického sporáku se sklokeramickou deskou, nová zděná koupelna, kde je sprchový kout s vaničkou. V předsíni a kuchyni jsou bodová světla. Při vstupu do bytu se sama rozsvítí. Dům je po rekonstrukci střechy, fasády, výtahu a nových sklepů.

Při vstupu do bytu Vás uvítá prostorná předsíň, ze které se dostanete do dvou velkých, prosvětlených místností, do příjemné, moderně zařízené kuchyně s výhledem na Krušný hory. V předsíni je umístěna koupelna, která je oddělena od toalety. K bytu náleží prostorný sklep.

Tento byt je vhodný jak na bydlení tak jako investiční byt. Celkové náklady jsou pouhých 2 923,- Kč.

Ulice Duchcovská je vyhledávanou lokalitou díky své vynikající dostupnosti veškeré občanské vybavenosti v docházkové vzdálenosti. V blízkosti se nachází škola, školka a další vzdělávací zařízení, supermarkety Billa a Albert. Kromě toho je zde také multikino, pošta, lékárna. MHD je v těsné blízkosti domu. Nedaleko od domu se nachází Zámecká zahrada.

S financováním či konzultací nejlepšího řešení rádi pomůžeme. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte mne kontaktovat. Ev. číslo: 644193.

Celkem: 1 380 000 Kč
ID inzerátu: 7924411
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 644193
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Duchcovská, Teplice, Řetenice, okres Teplice
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: C
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 53 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: panelový
Podlaží: 4. podlaží
Zařízení: částečně zařízeno
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Výtah: ano
Sklep: ano
Internet: ano
Elektřina: ano