nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 220 m2

Mnichov, Rájov, okres Cheb

Inzerát je starší než 6 měsíců!

5 950 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně kompletního vybavení

Nabízíme k prodeji exkluzivní nemovitost v obci Mnichov, v části obce Rájov okres Cheb. Tato jedinečná nemovitost se nachází v klidné lokalitě a je ideální pro ty, kteří ocení klid a komfort.

Jedná se o samostatný cihlový rodinný dům s velmi dobrou údržbou a stavem. Dům disponuje 4 prostornými pokoji, které nabízejí dostatek prostoru pro relaxaci a soukromí. Dům je navíc patrový, s celkovým počtem 2 nadzemních podlaží, což je dalším luxusem, který tato nemovitost nabízí.

Celková užitná plocha této nemovitosti je až 220m², což zaručuje dostatek prostoru pro vaše individuální potřeby. Vnitřní vybavení je skutečně jedinečné a luxusní, splňuje veškeré nároky moderních kupujících.

Kromě toho nabízí tato nemovitost také prostornou zastavěnou plochu o rozloze 110m² a velkou zahradu o celkové rozloze 382 m². To znamená, že si můžete užívat soukromého venkovního prostoru a relaxovat v klidu a pohodlí.

Tato exkluzivní nemovitost se nachází v okouzlující obci Mnichov Č. p. 100, v části obce Rájov. Tato lokalita je vyhledávaná pro svou krásu a klidnou atmosféru, která poskytuje dokonalý únik z každodenního shonu.

Pokud hledáte nemovitost, která vám poskytne absolutní pohodlí a klid, pak je tato nemovitost pro vás tou správnou volbou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 5 950 000 Kč
ID inzerátu: 7924379
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7454
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Mnichov, Rájov, okres Cheb
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 220 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný