nezadáno
ne

Prodej bytu 4+1, 80 m2

Jezdecká, Děčín, Děčín III-Staré Město, okres Děčín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 800 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytové jednotky o dispozici 4+1 s lodžií v ulici Jezdecká, v městské části Děčín - Staré Město. Byt je situován do zvýšeného nadzemního podlaží panelového domu s výtahem. Dispozičně je sestaven z prostorné předsíně a čtyř zcela samostatných místností. Další místnost - kuchyň- je vybavena kuchyňskou linkou na míru s vestavěnými spotřebiči. V celém bytě jsou instalována plastová okna, která jsou opatřena žaluziemi. Koupelna je zděná, s toaletou a hlubokou vanou. Příslušenství bytové jednotky tvoří krytá lodžie a odkládací komora na chodbě.
Velkou výhodou je bezbariérový přístup k domu. Jedná se o žádanou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti - škola, školka, lékařský dům, AQUAPARK Děčín, Kaufland, Lidl. Dále pošta, skatepark, zimní stadion. Celý objekt je vytápěn vlastní plynovou kotelnou. Dům je klidný, udržovaný a po celkové revitalizaci.
Do centra města se chůzí dostanete do 10 minut. Zastávka autobusu je téměř u domu. Všude okolo je krásná příroda i vyžití pro děti v podobě dětského hřiště u cyklostezky nebo u Zámeckého rybníčku.
Nedaleko od domu lze najet na cyklostezku vedoucí ve směru na Ústí nad Labem, v opačném směru na Německo. Hojně využívána i pro bruslaře a k jiným sportovním aktivitám.
Nemovitostí Vás ráda osobně provedu. Byt s takovouto dispozicí nabízí jedinečnou příležitost, jak si pořídit krásné a prostorné bydlení na celý život. Pomohu Vám nastavit i financování možné koupě. S prohlídkou neváhejte. Ev. číslo: 643863.

Celkem: 2 800 000 Kč
ID inzerátu: 7919558
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 643863
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Jezdecká, Děčín, Děčín III-Staré Město, okres Děčín
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+1
Energetický štítek: C
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 80 m2
typ: panelový
Podlaží: přízemí
Zařízení: zařízeno
Lodžie: ano