nezadáno
ne

Pronájem výrobních prostorů, 200 m2

Janská, okres Děčín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

25 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem výrobních prostor o výměře 200 m, které doposud sloužily jako truhlářská dílna na výrobu nábytku a dalších komponentů. Tyto prostory mají dva přístupy. První část tvoří najížděcí rampa, sloužící k nakládce a vykládce materiálu a hotového zboží. V druhém případě lze do objektu vstoupit vedlejšími schody a uzamykatelnými dveřmi, které vedou na zadní chodbu. Ta propojuje dvě části celého komplexu. Chodby je možno využít k uskladnění materiálu. Samostatné vnitřní prostory slouží k výrobě. Dílna je vybavena stroji ke zpracování a obrábění dřeva - jedná se o pásovou brusku, formátovací pilu s prořezem, protahovačku s hoblovkou, dále odsávání, frézu, pásovou pilu, vertikální a horizontální vrtačku. Toto vše je součástí nájmu.
Příslušenství těchto prostor tvoří kancelář určena k administrativním úkonům. Toaleta součástí výrobní haly. Topení je zajištěno krbovými kamny na tuhá paliva s vysokou výhřevností.
Příjezd k objektu je snadný. Do areálu se vjíždí posuvnou bránou na dálkové ovládání. Zcela nová vrata umožňují vjezd na rampu do vnitřních prostor.
Prostory, které jsou předmětem pronájmu lze samozřejmě využít i k jiným záměrům v oblasti podnikání či ke skladování. Nezávazné prohlídky budou sjednány po osobní domluvě. Ev. číslo: 642175.

Celkem: 25 000 Kč
ID inzerátu: 7908190
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 642175
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Janská, okres Děčín
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Výrobní
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 200 m2
typ: cihlový