nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 77 m2

Ratibořská, Opava, Kateřinky, okres Opava

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 190 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena včetně odměny RK a právního servisu

Zájemcům o bydlení v Opavě - Kateřinkách s výhledem do centra města vzdáleného cca 7 minut nabízíme dispozičně zajímavý a vkusně uspořádaný byt 3+1 v 6. NP panelového domu, který byl nedávno revitalizován do podoby se sedlovou střechou, zateplením fasády, zadním bezbariérovým přístupem, stylovým výtahem, plastovými okny a novým vedením vody a odpadu v plastu. Ojedinělé je vydláždění sklepních prostor, kde ke každé bytové jednotce náleží jedna kóje, a samozřejmostí internetové připojení a společná televizní anténa na střeše budovy.
Z iniciativy současné majitelky došlo i k rekonstrukci bytu, která znamenala částečné zavedení elektřiny v mědi, zavěšení vnitřních i venkovních žaluzií, obnovení světlých interiérových dveří se zárubněmi a instalaci nových protipožárních vstupních dveří s bezpečnostním zámkem a jištěním proti vysazení a zabouchnutí. Nadstandardně se jeví klimatizační jednotka pořízena v nejteplejším z pokojů, jakož i zánovní kuchyňská linka vestavěna s elektrickými spotřebiči na míru, a tedy k dispozici již novému majiteli.
K celkovému komfortu bytové jednotky patří i nedávná renovace rozměrné zděné koupelny s výměnou vany za sprchový kout a oddělené WC, rovněž zděné, s bidetem a umyvadlem. Za zmínku stojí i dostatek úložného prostoru, a to jak v místnostech sociálního zařízení, tak ve vestavěných skříních v předsíni.
Nespornou výhodou této nabídky jsou nízké náklady na bydlení a předností těsná blízkost společenského, obchodního a kulturního dění centra města, stejně jako možnost příležitostných procházek, projížděk a běhání kolem nedaleké řeky Opavy a pro mladé rodiny kromě ZŠ a MŠ ve vnitrobloku bez nebezpečí přecházení silnice také využití pískovišť, průlezek a dětských hřišť všude kolem.
Neotálejte s prohlídkou a o kvalitách nabízené bytové jednotky se přesvědčte sami!
Těšíme se na vás.

Celkem: 3 190 000 Kč
ID inzerátu: 7905763
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Ratibořská, Opava, Kateřinky, okres Opava
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 77 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 8
Podlaží: 6. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Sklep: ano
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano