nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 2136 m2

Za Jatkami, Svitavy, Předměstí, okres Svitavy

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 999 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + provize RK

Reality 11 Vám zprostředkují prodej velkorysého stavebního pozemku v zahrádkářské osadě o výměře 2 136 m, na kterém se nachází dvě chatky (dřevostavby), garáž a sklep. Rovinatý pozemek má na šířku 26 m a na délku 84 m a je možné na něm postavit hlavní stavbu (dům) pro rekreační účely o zastavěné ploše 100 m, který může mít max. 1 nadzemní podlaží a šikmou střechu (s možností využití podkroví). Další stavby, jako garáž, sklad, dílna či bazén se musí vejít do koeficientu zastavěnosti 0,35 %, tedy v tomto případě, můžete zastavět plochu pozemku až 747 m. Na pozemek je zavedena elektřina a městský vodovodní řád. Kanalizace by se dala řešit čističkou či septikem.

Pozemek se nachází na předměstí Svitav v zahrádkářské oblasti Za Jatkami, přístup k pozemku je po obecní cestě. Bližší informace Vám rád sdělím na osobní prohlídce.

Město Svitavy nabízí veškerou občanskou vybavenost a vyžití pro rodiny s malými i velkými dětmi (sportovní hala, koupaliště, rekreační oblast u rybníka Rosnička, kavárny s hernami atd.). Ev. číslo: 25201.

Celkem: 2 999 000 Kč
ID inzerátu: 7904008
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 25201
Stát: Česká republika
Kraj: Pardubický
Lokalita: Za Jatkami, Svitavy, Předměstí, okres Svitavy
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 2136 m2
Zastavěná: 60 m2
Druh kontraktu: výhradní
Typ vytápění: Lokální elektrické
Sklep: ano
Elektřina: ano