nezadáno
ne

Pronájem bytu 1+kk, 43 m2

Cihelní, Ostrava, Moravská Ostrava, okres Ostrava-město

9 500 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Vlastník rezidenčního areálu Vám nabízí k pronájmu bytovou jednotku 1+kk o celkové výměře 50 m2, která se nachází v ulici Cihelní v blízkosti centra Ostravy. V dostupnosti nabízeného bytu se nachází plná občanská vybavenost, nákupní centrum Forum Nová Karolína a ulice Stodolní.
Jedná se o plně uzavřený areál Park Cihelní, který umožňuje parkovat vozidla pod dohledem kamerového systému.
Celý objekt je plně zrekonstruován a bytová jednotka je kompletně vybavena novým a moderním zařízením. V ceně pronájmu je cena za veškeré vybavení bytu, jakožto je kuchyňská linka včetně vestavných spotřebičů (myčka, el. trouba, varná indukční deska, mikrovlnná trouba, lednice, pračka se sušičkou, rychlovarná konvice, atd.)
Bytová jednotka má vlastní obývací pokoj s rozkládací sedací souprava, komody, šatní skříň, konferenční stolek, SMART TV, úložným prostorem. Všechny byty mají bezpečnostní dveře. V letním období je k dispozici venkovní bazén a dále bude možné využívat společné fitness, saunu, venkovní posezení s grilem či dětské hřiště. Byt je k dispozici k nastěhování ihned a cena nájmu činní 9.500 Kč/měsíc + záloha na služby 4 146 Kč/ měsíc. Kontakt: jf@homecapital.eu, tel.č. 734 183 901, 734 303 854 Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 9 500 Kč
ID inzerátu: 7890146
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 16065
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Cihelní, Ostrava, Moravská Ostrava, okres Ostrava-město
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: Do 10000 Kč,1+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 43 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 5. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí