nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 77 m2

Ke Školce, Rudná, okres Praha-západ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

6 720 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Využijte jedinečnou nabídku na koupi nového či investičního bydlení, zeptejte se na detaily k nemovitosti a také možnosti převzetí hypotéky s úrokovou sazbou 2,39%.

Tato nemovitost osloví zejména mladé páry a rodiny, které hledají klidné bydlení v bytovém domě se soukromou zahradou a pěší dostupností všeho potřebného pro spokojený rodinný život.

Krásně prosvětlený atypický byt 3+kk o celkové ploše 85 m2 se nachází ve třetím patře cihlového domu z roku 2006 bez výtahu. Dominantou je západně orientovaný obývací pokoj 31 m2 s vysokými francouzskými okny, lodžií 8 m2 a výhledem do zeleného vnitrobloku. Součástí obývacího pokoje je plně vybavená kuchyňská linka i prostor pro jídelní stůl. Spodní úroveň jednotky doplňuje pokoj 11 m2 s okny na východ, koupelna se sprchou a toaletou a komora - úložný prostor pod schody. Pěkné dřevěné schody vás zavedou do klidové zóny s druhou ložnicí o velikosti 12,5 m2 a větší koupelnou s vanou, toaletou a místem pro pračku i sušičku. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel.

Součástí prodeje je parkovací stání ve společné garáži, v domě jsou k dispozici tři prostory pro ukládání kol, kočárků či sportovního vybavení.

Jedná se o oblíbenou klidnou lokalitu Rudné, s dětmi uvítáte nejen posezení s hřištěm v uzavřené zahradě pro rezidenty, ale také blízkost mateřské a základní školy. Příjemná je pěší dostupnost různých obchodů (Lidl, pekárna, drogerie), několika restaurací, lékárny, knihovny, pošty či bankomatu nebo obecního úřadu. Autobus vás zaveze do Prahy k metru Zličín za pouhých 13 minut, v Motole či na Vypichu jste do 30 min. Spoje jezdí i do Unhoště, Hořovic, Berouna či Řevnic a výhodou je i vlakové spojení na pražský Smíchov, kde jste za 23 minut. Milovníci cyklistiky a turistiky jistě ocení blízkost CHKO Český kras či Křivoklátských lesů.

Celkem: 6 720 000 Kč
ID inzerátu: 7889031
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Rezervace
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Ke Školce, Rudná, okres Praha-západ
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: C
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 77 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 3. podlaží
Typ vytápění: Ústřední plynové
Voda: ano
Lodžie: ano
Garáž: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano