nezadáno
ne

Nabízíme prodej činžovního domu - AIRBNB - 33 lůžek

K. Čapka, Karlovy Vary, okres Karlovy Vary

neuvedena

cena u makléře

Nabízíme k prodeji pětipatrový apartmánový dům, který se nachází v samém centru Karlových Varů. Tento historický dům z roku 1912 nabízí nejenom vynikající lokalitu v blízkosti promenády, léčivých pramenů, nákupní zóny a lázeňských domů, ale také komfortní bydlení ve vysoce kvalitních apartmánech.

Dům disponuje celkem sedmi apartmány různých velikostí, včetně jednoho luxusního a plně zařízeného penthousu v posledním patře a podkroví s výměrou 160 m2. Všechny apartmány jsou vybaveny nadstandardně a nabízejí moderní a vkusné vybavení. Dům je momentálně využíván pro krátkodobé pronájmy s již zavedenou klientelou, včetně zahraničních portálů a webových stránek, což poskytuje výhodnou příležitost pro návratnost investice.

Kromě toho, dům nabízí garážové stání pro 7 osobních automobilů a je situován v blízkosti supermarketu pro pohodlné zajištění běžných potřeb. S celkovou kapacitou 33 lůžek je tento dům ideální pro turistické ubytování a poskytuje nízké provozní náklady. Vzhledem k tomu, že veškeré zařízení je již součástí nabídky, není potřeba žádných dodatečných investic.

Tato nemovitost je také vhodná pro trvalé bydlení a poskytování ubytování. Tato jedinečná příležitost koupě nemovitosti v centru Karlových Varů, bez dalších investic, je skvělou investicí do budoucnosti.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7888211
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 1898
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: K. Čapka, Karlovy Vary, okres Karlovy Vary
Kategorie: Komerční objekty
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 525 m2
Zastavěná: 143 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 5
Voda: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí

Hodnotit makléře

0 %
( 0 Hodnotilo )

MGH - CONSULT spol. s r.o.
Dr.Davida Bechera č.1, Karlovy Vary, 36001
Více o společnosti

Další nabídky realitní kanceláře