nezadáno
ne

Pronájem kanceláře, 2225 m2

Palachovo náměstí, Brno, Starý Lískovec

667 500 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + provozní náklady, neplatíte provizi

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 2 225 m2 v moderním obchodním a administrativním centru na Palachově náměstí, v městské části Brno - Starý Lískovec.
Areál v sobě integruje pět administrativních budov se společným lobby a venkovním víceúčelovým sportovním hřištěm. Všechna podlaží nabízí jak klasické uspořádání ve formě open space, tak flexibilní modulárně řešené prostory na míru dle vašich potřeb.

Standardy:
Zátěžové koberce, klimatizace a ventilace s výměnou vzduchu, zavěšené podhledy se svítidly, zdvojená podlaha, podlahové krabice, protipožární detektory, bezpečnostní služba po celý den, bezpečnostní kamerový systém.
Recepce, bezbariérový přístup 24/7, výtahy.
Parkování v centru - podzemní garáže, venkovní parkovací stání. Možnost stravování - restaurace, kavárny.

Kancelářský park nabízí unikátní propojení nejen mezi jednotlivými institucemi v moderní brněnské čtvrti, ale zároveň profituje i ze své geografické polohy. Cesta do hlavních měst čtyř evropských států vám bude trvat maximálně tři hodiny jízdy autem. Mezinárodní letiště je vzdálené 15 minut. S centrem města, výstavním areálem BVV Brno i vlakovým nádražím spojuje The Campus síť autobusů, trolejbusů a nově i tramvaje MHD.

Co od nás můžete čekat:
Za zajištění pronájmu kanceláří u nás neplatíte provizi. Další zajímavé nabídky kanceláří najdete na našem webu. Pokud si nevyberete z naší nabídky, náš specialista na kanceláře v Brně vám rád poskytne informace k dalším, neveřejným nabídkám brněnských kanceláří.

Celkem: 667 500 Kč
Poznámka k ceně: + provozní náklady, neplatíte provizi
ID inzerátu: 7882634
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Palachovo náměstí, Brno, Starý Lískovec
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Kanceláře
Energetický štítek: A
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Zastavěná: 2225 m2
typ: smíšený
Výtah: ano
Garáž: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí