nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 50 m2

Děčínská, Benešov nad Ploučnicí, okres Děčín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 695 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Naše společnost vám nabízí skvělou příležitost koupit byt v Benešově nad Ploučnicí. Jedná se o slunný a světlý byt s dispozicí 2+1 a balkónem, který se nachází ve druhém nadzemním podlaží cihlového bytového domu. I když v domě není výtah, výhody tohoto bytu rozhodně stojí za to.

Byt je v udržovaném dobrém stavu a je k dispozici ihned pro nového majitele. Můžete se těšit na vlastní plynový kotel, který zajišťuje vytápění bytu a ohřev vody. Navíc máte možnost připojit krbová kamna na stávající funkční komín v domě, což by vytvořilo příjemnou atmosféru a poskytlo dodatečné teplo.

Interiér bytu je vkusně zařízen s parketami v obývacím pokoji a ložnici, dlažbou v koupelně a PVC podlahou v kuchyni. Okna byly nedávno vyměněna za plastová, což přispívá k lepšímu izolačnímu efektu. V roce 2021 byla provedena oprava střechy a v plánu je také výměna zvonků a schránek. Navíc se dlouhodobě plánuje instalace fotovoltaických panelů, což pomůže snížit vaše energetické náklady.

K bytu také patří sklep v suterénu domu, kde se nachází další společné prostory, jako je sušárna nebo kolárna. A teď k tomu nejlepšímu - společná zahrada za domem. Tato zahrada je ideální pro grilování a příjemné posezení. Navíc z ní máte přímý přístup k rameni řeky Ploučnice, což dodává tomuto místu neuvěřitelnou atraktivitu. Představte si, jak budete v horkých letních dnech sedět ve stínu stromu a kochat se krásným výhledem na řeku.

Město Benešov nad Ploučnicí nabízí základní občanskou vybavenost a pokud toužíte po více možnostech, do okresního města Děčína se dostanete jen pár minut autem nebo vlakem.

Pokud máte zájem o podrobnější informace, rádi vám je poskytneme při osobní prohlídce. Na ní se dozvíte všechny další zajímavosti a možnosti zajištění financování. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 1 695 000 Kč
ID inzerátu: 7880016
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 6783
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Děčínská, Benešov nad Ploučnicí, okres Děčín
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 50 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 2. podlaží
Typ vytápění: Lokální plynové
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano